Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan pasival, aki nem jóképű egyáltalán de nagyon jól megértitek egymást, mondhatni egymás lelki társai vagytok? 29/N

Figyelt kérdés
Lehet ebből szerelem, mert a személye nagyon vonz, csak a külseje nem igazán?
2014. febr. 6. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Volt olyan hogy valakit nem tartottam a saját ízlésem szerint helyesnek. Tehát ránéztem és nem jött be...nem tehetek róla...Mégis esélyt adtam, mert mondván akkor ismerjük meg a személyiségét hátha.

Eleinte aranyosnak kedvesnek tűnt, de fizikailag vonzódni továbbra sem tudtam. Mikor megcsókolt, nem éreztem semmit a világon...

3 héttel később még mindig azt gondoltam hogy egy aranyos kedves fiú, de képtelen vagyok vonzódni hozzá. Nem működött a kémia.

Aztán megtudtam hogy a hátam mögött a kis szentem csajt keresett magának. Gondolom akkor akart kidobni amikor már meglett volna az utódom. Nos eddig nem jutott el, mert előbb kidobtam.

Ezek után úgy voltam vele, ha semmi nem tud megfogni a külsejében, akkor nincs értelme egymás idejét húzni, és nem jövök többet össze olyannal akit nem tartok valamilyen szinten vonzónak.

Végül is úgy alakult hogy az utána lévő kapcsolatomból házasság lett, tehát nem is ismerkedtem tovább. (n 28)

2014. febr. 6. 18:06
 12/16 anonim válasza:

A legújabb Való Világból és az éjjel-nappal Budapest-ből nem tanultok, csajok?

Hány és hány jóképű pasi van a TV-ben és látjátok, hogy sorra csalják meg barátnőjüket nem 1 csajjal?

Ha szenvedni akartok egy jóképű pasi mellett, akkor szenvedjetek!

Nekünk mennyit kell szenvedni miattatok azért, mert ennyire előítéletesek vagytok és csak a jóképűek vannak előnyben?

Életemben csak 1, azaz EGY barátnőm volt, az is csak 16 évesen.

Vele vesztettem el a szüzességem, 19 voltam, amikor szakítottunk, mert talált nálam egy sokkal szebbet!

Azóta egyedül vagyok!!!

Hiába adok a külsőmre, sportolok, divatosan öltözködöm, és udvarias vagyok!

De rám néztek és egyszerűen csak szemembe vágjátok, hogy szevasz, nem kellesz!

29 vagyok és már 10 nincs barátnőm!!!

És még ti vagytok felháborodva, hogy miért nyávogok ennyit?

Magatoknak köszönhetitek, hogy sokan emiatt lettek ilyen lelki roncsok!

Befejezésül...

"Ne ítélj, hogy ne ítéljenek meg!

Mert amilyen ítélettel ítélsz, olyannal ítél meg téged a te Istened!

És amilyen mértékkel mérsz, olyan mértékkel mérnek téged!"

(Máté Evangéliuma 7:1-2)

2014. febr. 10. 17:53
 13/16 anonim válasza:
*10 éve nincs barátnőm!
2014. febr. 10. 18:00
 14/16 anonim válasza:

Hol vannak a jó pasik?

Jó pasik márpedig vannak, azt láthatjuk.

Ha nők vagyunk, és társra, partnerre vágyunk, akkor bizonyára mindnyájunknak a jó pasik jutnak először az eszünkbe.

Ám sok szingli nő csak ábrándozik róluk. A jó pasik többnyire foglaltak, többnyire más lányok oldalán láthatók. Irigykedünk (persze nem rosszindulatból), hogy nekünk miért nincs ilyen jó pasikhoz szerencsénk.

Sokszor azonban nem is tudjuk azt, hogy ha olyan párt látunk, amelyiknek egyik tajga egy jó pasi, akkor lehetséges, hogy nem is boldogok, és holnap már nem is lesznek együtt (persze ez nem biztos).

Milyenek a jó pasik? Csak a kigyúrt fiúkra lehet ezt érteni? Sok lánynak nem is tetszenek az ilyen pasik, mert szinte megközelíthetetlenek, sokszor beképzeltek (tisztelet a kivételnek), nőfaló hírében járnak.

De akkor mégis milyenek a jó pasik?

Mindenkinek más az ízlése, mást tart szépnek, vonzónak. Van, akinek valóban az izmos testalkatú pasik tetszenek, de van, akinek a gyermeteg arcú, vékonyabb férfiak tetszenek.

Vannak, akik a testi felépítést másodlagosnak tartják. Sok lánynak inkább az tetszik, ha egy fiú mosolygós, kedves arcú és illedelmes, mások viszont a határozott, már-már rámenős típust szeretik.

Vannak, akiknél a jó pasik kifejezést csak a náluk 10 évvel idősebb korosztályra lehet értelmezni, használni.

Sok lánynál az ész dominál, sokaknál a jó pasik a diplomájuk bemutatásánál kezdődnek. És sok lánynak az számít, hogy milyen egzisztenciával rendelkezik (legyen jó anyagi háttere) a nevezett férfi.

Látszik, hogy minden nőnek, minden lánynak más és más jön be, más alapján ítélik meg a férfiakat.

Nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyanaz a fiú tetszene.

Jó pasik szerencsére vannak, csak meg kell őket látni. Ha éppen szinglik vagyunk, és a barátnőnk azt mondja egy fiúra, hogy nem néz ki jól, ne hagyjuk annyiban, mert lehet, hogy nekünk éppen tetszeni fog. Ne hagyatkozzunk más megítélésére, mindig magunk győződjünk meg arról, hogy tetszik-e az a pasi, vagy sem.

S ha egy férfit megítélünk, ne csak egy szempont szerint vizsgáljuk meg. Próbáljuk jobban megismerni, s úgy dönteni.

2014. febr. 10. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:

12.

Hagyjuk már ezt az álszent szöveget...te sem jönnél össze olyan lánnyal akit te a saját ízlésed szerint csúnyának tartasz....és nem is vonzódsz hozzá...szóval nem , nem felszínesség ez a nők részéről sem.

Ízlés kérdése kinek ki jön be és ki nem. pl az én férjemet is pár csaj helyesnek tartja, idegenek, és ismerősök, de nem mindenki a világon, mert olyan nincs, hogy egy ember minden ellenkező neműnek bejön.

Az meg, hogy valaki helyes/jó pasi nem egyenlő azzal hogy megcsalja a párját. Ez piszok nagy általánosítás. Erről ennyit.

2014. febr. 11. 17:23
 16/16 anonim válasza:

Nem vagyok álszent!

Másik, nem általánosítok, mert vannak kivételek, ezt elfelejtettem hozzátenni.

De hogy érdekes módon, még az átlagos, vagy kevésbé szép csajoknak sem tetszem, mert nem vagyok jóképű, az mi, ha nem felszíneskedés?

Apropo, én egy csúnya lánnyal is összejönnék, mert nem sajnálatból lennék vele, hanem igenis, nekik is ugyanúgy kell a boldogság, őszinte és önzetlen szeretet!

Nem bánom, ha arcra csúnya, csak igényesen, divatosan öltözködjön, és adjon a külsejére, ápolt, rendezett fogazat stb...

Lehet miről vitázni, én készen állok a vitára!

Veletek van a legtöbb baj, mert ti nagyon elszálltok magatoktól, szinte lehetetlen elvárásokat szabtok meg, kinek, milyen legyen élete pasija!

Megjegyzem, NEM CSAK JÓKÉPŰ PASIKBÓL ÁLL A VILÁG!!!

Nem mondom, hogy minden jóképű pasas ilyen k..ö..csög, nőcsábász...

Vannak kivételek, aláírom!

De hogy a legtöbb csajnak csak az izomagyú, hú, de jóképű pasas kell, elárulom, többségük bizony foglalt!

Ha azt mondják (persze a nem éppen józaneszűek), nincs nőjük, az azért lehet, mert...

1. annyi csajt átvert, hogy régóta egyedül van és másik dugipartnert keres.

2. van nőjük, csak azt hiteti veled, hogy nincs is nője, de ha az utcán látod a pasast egy másik nővel kézen fogva, smárolva egymást, akkor meg te koppansz, hogy "Bakker, hát átvert ez a majom!"

Nekünk, akiknek azért nem lehet nőjük, mert külsőnk miatt elvagyunk ítélve, bennünk van annyi becsület és tisztelet a nők iránt, hogy az legalább az igazi énjét mutatja be neked, és olyan biztonságban lehetsz mellette, hogy tudod róla, nem fog megcsalni, mert szinte egyetlen nőnek sem kell az a pasas.

Mégegyszer, tisztelet a normális, őszinte és valóban hűséges jóképű férfi- és normális, szép nőitársaimnak!

Őket tisztelem és becsülöm, tiszta szívemből!

2014. febr. 11. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!