Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen olyan kínos sexélményte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen olyan kínos sexélménytek volt, fiúk, amikor nem sikerült megdugni a lányt, mert nem állt fel nektek?

Figyelt kérdés
Meséljétek el, mi történt, mit mondttatok, hogyan reagáltátok le. Fiúk, lányok is írhatnak.
2014. febr. 6. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalom volt, mindketten nagyon izgultunk. Páromnak nem állt fel... szegényem nagyon zavarba jött, és elbúcsúzás előtt annyit kérdezett, hogy "ugye nem haragszol?". Hogy haragudnék?! Ez benne van a pakliban... főleg ha még szűz az ember.

N

2014. febr. 6. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
nalam szerencsere ilyen meg nem fordult elo. mindig all, amikor szukseg van ra. es neha akkor is all, amikor nem kellene... :)
2014. febr. 6. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Első: Ági, te vagy az???
2014. febr. 6. 10:14
 4/10 Noydra ***** válasza:

Hát...egyszer fordult elő, hogy annyira részeg voltam, hogy nem igazán ment... mert nem tudtam magamról :D

Barátnőm nevetett egyet, mert ő itatott le, aztán reggel bepótoltuk.:)

2014. febr. 6. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Fülig szerelmes voltam. De tényleg. A lány pedig még szűz :)

Tudtam, hogy neki ez nagyon fontos este, én pedig hónapokig udvaroltam neki (úgy indult a történet, hogy kifejezetten utált, én pedig nem láttam/hallottam a szerelemtől ,és 7 hónapig udvaroltam mint a gép) és végül összejött. Együtt jártunk a 4. hónapja (igen, több mint egy év kihagyás a szexben :D)

amikor közölte, hogy nagyon szeretné már. Nah nekem sem kellett több, szülők eltávolitva otthonról (mentek vidékre két napra, én meg közöltem, hogy otthon maradok mert jön a barátnőm. Nem hüylék tudták mire készülünk, és otthon hagytak) főztem,meg készültem illat gyertyákkal, speckó fürdőolajjal, stb... Friss ágynemű, bekészitve minden (törcsi,óvszer,sikositó, gyertya, zene). Jött,megvacsiztunk, kellemes este, zene, letfürdötünk tiszta romantikusan, be az ágyba, előjáték, még el is ment a nyelvemtől, minden ideális volt, éééés. ennyi... :D

Annyira nagy volt a kihagyás, meg annyira rá figyeltem, meg paráztam, hogy jól csináljam, hogy az istennek sem működött a szerszám, akármit csináltunk vele. Azt hittem ott kapok infarktust. Végül még egyszer elvittem, és az egész este ment a levesbe :D

Tipikusan sok hűhó a nagy semmiért. Ő megértő volt nagyon, igy csak aludtunk.

Az másik kérdés, hogy a másnap délőttöt ágyban töltöttük, akkor meg igencsak ácsingózott, szóval másnap megtörtént (teljesen simán, minden gond nélkül), de ugye akkor már a teljes tervnek annyi volt régen :DDDD

Emlékszem mennyire xarul éreztem magamat aznap este, nagyon át tudom érezni milyen katasztrófa érzés :D

2014. febr. 6. 10:17
 6/10 Noydra ***** válasza:

Azigen Dowd.:D

Ilyenről még nem is hallottam...

2014. febr. 6. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Pedig jellemző hiba, hogy az ember mindent megtesz, meg mindenre gondol, meg annyira

sokat variál a köritéssel, hogy a végére egy nagy görcs lesz az ember.

És tényleg sok volt a kihagyás is, meg elképesztően sokkoló (pozitiv értelemben) volt az élmény, hogy meztelenül látom. Valójában minden hibát elkövettem amit csak lehet, nem is jött össze. Kegyetlenül túllihegtem, ez elég világos.

Másnap ugye amikor már kvázi nem volt tétje, plusz felekél után amikor amúgy is lazább az ember semmiféle gond nem is volt.

2014. febr. 6. 10:30
 8/10 walk w1th mee ***** válasza:
hát,a második csajjal akivel voltam,azelőtt sok volt a kihagyás meg nem olyan sok tapasztalat,tudtam hogya csaj már nem egy fiúval volt..és úgy ráizgultam h teljesiteni tudjak hogyamikor az óvszert felhúztuk akkor lekonyult:D azthittem agyvérzést kapok,de ő megnyugtatott és végül meghúztam,utána már nem volt gond,megtanultam hogy nemszabad tervezni előre semmitsem.
2014. febr. 6. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:

2 héttel az előtt jöttünk össze hogy ez a dolog megtörtént volna:)

Tehát én, a nő, 24 éves voltam, több hosszabb rövidebb pocsék kapcsolattal és néhány szexuális tapasztalattal a hátam mögött.

Ő a férfi már majdnem 21 éves volt. (1 hónappal később töltötte) Én voltam az első barátnője. Szóval szűz volt a lelkem:)

Elkísért vizsgázni, aztán megünnepeltük, hogy jeles lett...egy kis kókuszlikőrrel amit előzőleg ő vett. Feljött hozzám, iszogattunk, közben jóbarátokat néztünk a tvben.

Este aztán jött a lefekvés ideje. Jött a simogatás, előjáték, stb...nem részletezem. Rajtam feküdt már, mindketten meztelenek voltunk, és megkérdezte, hogy akarom e:) (előtte megbeszéltük egyébként hogy várunk egy kicsit a szexxel, hisz ő még szűz volt ugye...

Igent mondtam. Megvártuk a fogamzásgátló hatását, közben simogattuk egymást. Aztán nekiálltunk. bár látszott rajta hogy ideges volt.

Nagyon jó volt, láttam rajta hogy neki is az, de 1 órával később még mindig nem élvezett el.... kezdett fáradni is. Abbahagytuk egy kicsit. Majd ment egy második menet. Az is sokáig tartott, de még mindig nem tudott elélvezni. Itt már teljesen kétségbe voltam esve hogy nem fog összejönni és micsoda égés ez egy nőnek meg minden... Mivel kezdett már fájni nekem, így a második menet sem teljesedett be.

Másnap átmentünk hozzájuk számítógépezni. Ott már mindkét menet sikeres volt, és el tudott menni:).

Azóta pedig minden rendben. Majdnem 4 éve együtt vagyunk, házasok is:D

Betudtuk annak a dolgot, hogy izgult a szüzessége miatt és ennyi:)

2014. febr. 6. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:

de jó sztorik.

én kicsit nehezebben léptem át rajtal. Sajna első alkalommal a lány eléggé lekezelő stilúsu volt, mikor nem jött össze igen csak mondott rám dolgokat, és mivel szégyeltem magam nem is álltam ki magam mellett. Rossz élmény volt. Még 2 szer próbáltuk de már csak rá görcsöltem az egészre. Bizalom nem volt köztünk...szóval ilyen meghitt kapcsolat. Aztán később ez nagy visszatartó erő volt nálam, végül egy hosszabb kapcsolatban megtörtént. Igaz első próbálkozások ott sem jöttek nekem össze, mire oda került a sor mindíg lekonyult. Emlékszem mikor egy este megtörtént végre:D..utána megint csak nem akart összejönni...hihetetlen milyen gát alakult ki bennem. De aztán egyre kevesebbszer fordult elő és utána már minden oké volt. Volt azótta másik párom..vele már ment 2 hét után, igaz ott is az elsőnél még..nehézkes volt de utána már semmi gond. Volt hogy stresszesebb napom volt, olyankor megint rászorongtam erre...és nem ment. De ez csak 1-2 szer.

2014. márc. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!