Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan Pasit akinek még soha nem volt barátnője?
igen ismerek, de nem depressziós, nem csúnya csak nem mer kezdeni.
semmit, ha nekik ez így jó legyen
nekem egy 23 lassan 24 éves barátom van (soha nem volt barátnője, de még egy csokolóás se volt lánnyal) akit már többször elvittem bulizni bemutattam csajoknak meg ilyesmi de nem igazán csajozott, már azon gondolkoztam meleg, és a fiukkal kéne ismerkednie de kiderült hogy a nőkhöz vonzódik de neki így egyedül jó.
még nem nőtt fel a feladathoz elég gyerek maradt ilyen téren de nem tudom mikor "nő fel a feladathoz" ha 23 évesen még nem akar csajozni
Már nekem is volt,hogy haverom berángatott nagy nehezen egy szórakozóhelyre,várta hogy menjek oda valakihez,meg együtt szedünk fel majd ribiket...Elég gyerek még,nem érti meg hogy ebből már rég kinőttem,bár nem is voltam ilyen soha szerintem.Nem csajozni akarok,azt bárki tud aki nyalizik + kicsit ad magára.
Nekem azért nem volt még senkim,mert egy valaki kell összesen,és még nem találtam meg azt a valakit,ilyen egyszerű,de ezt már milliószor leírtam,és elmondtam mindenkinek aki kérdezte.
Normális nő szemében attól nem leszek kevesebb,hogy nem próbáltam bele a farkam minden csajba,aki megtetszett külsőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!