Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek jobban, kapcsolatban vagy egyedülállónak lenni? Miért?
Nem tudom, mindkettőben van olyan amit élvezek és van amit kevésbé.
Egyedül lenni akkor nem jó ha valakit nagyon szeretek és nem lehettünk együtt :(
De amúgy én szeretek egyedül lenni.
Ha építő a kapcsolat, akkor abban. Egyszerűen az hozza ki a legjobb énemet.
Ha romboló, akkor egyedül, bár egyedül sem olyan fényes. De alapvetően már hozzászoktam egy ideje, hogy egyedül vagyok. Túl sok mindennek kellene passzolnia ahhoz, hogy összejöjjön egy kapcsolat mostanság.
Eddig jól megvoltam egyedül bár szerettem volna korábban is kapcsolatot de valahogy nem éreztem magam készen rá.
Most hogy már vágyok rá sajnos megkaptam pár dolgot a fejemhez ami teljesen jogos és emiatt nem jön össze, teszek ellene de idő ugye, viszont sok rossz történt velem mostanság és jól esne egy társ aki mellett boldog lehetek, megoszthatok vele bármit. :)
Kapcsolatban még nem voltam sajnos,pedig nagyon szeretném már. :/
De egyedülállónak lenni katasztrófa,elegem van belőle.
22/F
Ha szerelmes vagyok, akkor egyértelmű, hogy az a jó, ha kapcsolatban (persze vele :D). De ha nem, akkor nem érzek erre vágyat, hogy csak úgy legyen valakim. Épp ezért én tudatosan sose mentem pasizni vagy hasonlók, viszont, ha szerelmes voltam, akkor abból kapcsolatot akartam mindig.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!