Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan sajnáltatj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan sajnáltatja magát. (? )

Figyelt kérdés

De tényleg szó szerint. pl. ha megvágja az ujját, már egyszerre azt akarja hogy táncolja mindenki körbe, akkor ha fáj a feje akkor is, ami elméletileg állandóan fáj neki, vagy csak bemagyarázza, nem tudom. de mindene megvan, a szülei mindent megadnak a neki, és mégis azon nyávog állandóan hogy milyen pocsék élete van. a sulibam is tök jó jegyeket tudna szerezni, csak nincs szorgalma, meg visszapofázik a tanároknaj, utána meg még ő siránkozik, hogy monden tanár utálja. szeretem őt meg minden, tényleg, csak ez most már kezd egy kicsit sok lenni. oké, hogy a férfiak nem lehetnek mindig erősek,magabiztosak stb, de ennyire? lassan úgy érzem esküszöm, mintha az egész kapcsolatban én ennék a férfi, aki erős, és támasztnyújt. holott, én ezt egy férfitől várnám el. mert nekem is vannak ennél sokkal nagyobb problémáim, sokkal szarabb életem van, mégse nyávogok soha miatta, pedig lehet tőbb okom lenne rá. édesanyám szerint is mellém inkább olyan férfi illene, aki támaszt nyújt, nem gyáva, gyámoltalan.. de hát én őt szetetem, csak ez az örökös önsajnáltatás már az őrületbe kerget. pedig már 80x megbeszéltem vele is, hogy ne csinálja örökösen ezt.

bocsi ha hosszúra sikeredett, de volt/van valaki hasonló helyzetben? hogy vigyem rá arra, hogy változtasson ezen a téren a viselkedésén?

2014. febr. 5. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Keress akkor magadnak olyan férfit, aki mellett te lehetsz a szerecsétlen, aki nem tudja megoldani a problémáit.

A fejfájás vagy az ujjvágás tényleg nem nagy dolgok amiken problémáznia kéne, de attól még, hogy a szülei megadnak neki mindent, nyugodtan érezheti rosszul magát. Költözz apámékhoz aztán megtudod. Kapsz majd minden felesleges baromságot, amit csak akarsz, de jól érezni nem fogod magadat ezután, az tuti!

2014. febr. 5. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
én nem látnám ilyen drámaian a helyzetet a helyedben. Amikor sajnáltatja magát, kezdd el utánozni túlzsába vitten, hogy ő is elröhögje magát, ha látja milyen is. :D Vannak emberek, akik hajlamosak erre, ettől se nem ratyi, se nem csicska, ilyen a személyisége, puff. De kezelhető és lehet javítani rajta, hogy ne folyton csinálja. Megváltoztatni teljesen nem fogod, de, ha őt szereted, akkor azért lehet alakítani a dolgokat, nem kell egyből feketén-fehéren nézni a dolgokat, dárámára nem drámával válaszolunk, hanem komédiával :) Szóval kezdd el utánozni :D amikor neki áll szenvedni. Figyeld a reakcióját, először meg fog hökkenni, ha ügyes vagy és megnevetteted, és rendszeresen csinálod, egyszer csak észbe fog kapni, és ráébreszted vele, hogy gázos. :)
2014. febr. 5. 15:04
 13/13 A kérdező kommentje:

#11: tudod nekem nem kell csak azért valaki, hogy szerencsétlen lehessek mellette, egyedül is tudnék az lenni, de nem vagyok az. mindig is megtudtam oldani a problémáimat, anélkül hogy panaszkodtam volna. deqtőbbiben igazad lehet.

#12 jó ötlet, köszi;) próba szerencse.

2014. febr. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!