Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én fizetek mindent?

Figyelt kérdés
1 éve van egy barátom,én egy 22 éves lány vagyok külön élek albérletbe.Ez a fiú ő 27 éves és sosem dolgozott.a szűleivel él és 6 tesójával együtt.Ez a fiú mindennap át jön hozzám autómatikusan enni,cigizni meg egyéb dolgok.De tegnap már betelt a póhár,fáradoztam a fözzéssel meg a takaritással,annyit nem mondott ,hogy kösz a kaját,ő csak fekszik és filmet néz,még én hajszolom magam.a volt barátom is mindig meg köszönte amit én csinaltam neki ennivalót. Az útolsó kis pénzemet is elköltőm cigire kajara,és a lakásra.de mind ezt nem én élvezem,hanem ő és már nagyon unom.mit tennétek ?

2014. febr. 5. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, a családban ezt látja, és ez neki a természetes.

Beszélj vele! Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, és szívesen főzöl is rá, de nem fér bele a keretedbe, hogy plusz egy főt eltarts...

És mivel nem vagy pénzéhes ribi, nem is várod el, hogy ő tartson el, de szeretnéd, ha beszállna a költségekbe mondjuk a ráeső résszel...

Ha együttműködik, OK... ha ledöbbenve tiltakozik, akkor meg lapát!

2014. febr. 5. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
basszus hogy én sosem fogok ki ilyen hülye nőket... :)
2014. febr. 5. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindenkit kitartanak,csak engem nem?

Gyalázat! :D

Amúgy nem tudom,hogy hogy van valakinek ehhez gyomra.

Én már egy csokinál is aggódok,hogy rám költött,abból a kis kevés pénzéből,nemhogy még cigi+kaja.

2014. febr. 5. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem egy értékes férfit választottál.

Objektíven értékeld magad, hogy van-e esélyed jobb minőségűre. Bocs, de az látszik az írásképeden, hogy nem vagy túl iskolázott, cigizés se jó tulajdonság, de ha más tulajdonságaid előnyösek (csinos vagy, szorgalmas, kiegyensúlyozott), akkor azért a mostani barátodnál jobbat is találhatnál.

2014. febr. 5. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Háát ritka mekkora madár vagy már bocs :D Mert ha mást nem is de az a minimum hogy felezzük a költségeket. Soha nem viselném el hogy 1 nő eltartson.
2014. febr. 5. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Mekkora egy idióta vagy, LoL.

Főzzél csak neki, serényen, hajrá hajrá.

2014. febr. 5. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy értelmes 22 éves lány miért áll össze egy ilyen farokkal? És ha már végre neki is világos, hogy milyen ember, akkor miért nem hagyja ott?
2014. febr. 5. 12:17
 18/19 anonim ***** válasza:
ha nem lépsz megérdemled a sorsodat bár érdekes, hogy a megoldás nem egyértelmű hanem itt kell megkérdezni.
2014. febr. 6. 01:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Állj ki a sarokra, könnyebben tudsz alapanyagot venni a holnapi csülökpörkölthöz. Mert, gondolom, nem mákos tésztára fáj a foga őkelmének. Leglább a cipőjét kipucolod néha? Vagy azt már neki kell? Ó, jaj, sanyarú a férfisors!
2014. febr. 6. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!