Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog email-ben szakitani?
Figyelt kérdés
Az ex most mar masodjara szakitott velem emailben tok bunkon mintha en tehetnek mindenrol holott semmit sem csinaltam. az elsonel meg megbocsajtottam es kibekultem vele de ujra ugyanazt tette. egyik nap meg tok kedves aranyos velem naponta kuld 10 sms-t, msn-n beszelunk, a kovetkezo nap mar be sem jelentkezik az msn-re majd 3 napra ra szakito emailt kuld. h a kapcsolat nem mukodik. Mgejegyzem egy hangos szo vita nem hangoztt el kozottunk. allitolagosan tetsztelt h miket mondok es hogyan, es nem alltam ki a \'probat\', pedig csak magamat adtam.. olyan m intha vizsgan lettem volna es megbuktam. ez normalis? Vagy a pacak hulye?2008. júl. 19. 11:58
1/4 anonim válasza:
hát...sztem nem normális mert ha szakitani akarsz vele akkor mond meg a szemébe hogy ez meg ez a problémád vle és szakitani akarsz ennyi!!!
2/4 anonim válasza:
A pacak hulye. Egyrészt mondd meg neki, hogy az új telefonját tesztelgesse, ne a barátnőjét. Másrészt a kőbunkók szakítanak e-mailben meg smsben. Normális ember személyesen közöl ilyesmit.
3/4 anonim válasza:
Milyen pasi az olyan,aki a barátnőjét tesztelgeti,utána meg e-mailben szakít vele,ha nem jó a válasz...Ilyet még nem is hallottam.Valami nem kerek nála,az fix.Gyávaságra is vall szerintem,ha valaki e-mailben szakít,nem pedig személyesen teszi meg azt.
4/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy túl komolyan vett téged, ha e-mailben dobott ki. Egy komolyabb kapcsolatot nem nagyon lehet nem személyesen lezárni (maximum távkapcsoaltot, de azt sem túl jó...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!