Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőtök táncolt olyannal egy bálon (pl suliban) akivel ezek után nagyon jóban lett, esetleg bele is szeretett és párkapcsolatott alakított vele?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 21:39
3/4 anonim válasza:
Volt egyszer egy pasi aki tetszedt nekem és én is neki... egy csapatban voltunk de nem akartunk összejönni egymással... voltunk egy bálban amikór felkért táncolni csak úgy baráti alapon... a tánc után kimentünk és megcsókolt... utána történt pár dolog... de így kezdődött el...
4/4 anonim válasza:
ÉN:) Szalagavatón együtt táncoltunk. mult héten ünnepeltünk az 1 éves évfordulónkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!