Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőtök kérdezte meg hogy jártok e? Esetleg természetesnek vettétek mondjuk a csók után, hogy jártok?
Mi a harmadik randi után beszéltük meg MSNen, hogy ki kéne írni iwiwre, hogy kapcsolatban vagyunk. Azóta számítjuk azt, hogy járunk. :) 18/L
Haley
huhh hát nállunk ez kicsit bonyolult volt...
nekem már régóta tetszett, de az utóbbi kapcsolataimban mindig én kezdeményeztem, és most egyszerüen nem én akartam. neki is bejöttem, aztán 1 hónpig csak kinlódtunk"... beszélgettünk talizgattunk, de ö nem lépett... nagynehezen letettem róla(iszonyú makacs vok, és akkor se akartam lépni) szóval egy szombati estén elhatároztam h már nem érdeke. (márc.7) másnap megint taliztunk, kikisért az állomásra és megcsókolt.:) én ugy meglepödtem h felpattantam a vonatra, még csak fel se fogtam. nem tudtam eldönteni h akkor most járunk e. másnap suli, ö egymásik osztályba járt... átjöttek hozzánk, és az egész nagyon fura volt... ö nem mert nekem köszönni mert nem volt ö se biztos benne... mert mivan ha én nem ugy gondoltam elözö nap...és mivan ha mondjuk meglepödök miközben ö köszönne egy csókkal és 2000 ember elött jól beégetem azzal h mit akar meg h mi nem is járunk:S... (meg is értem) de én igazából ugy gondoltam... és csak összejöttünk:D:D:D lassan már fél éve eggyütt vagyunk:)
nem mindenkinek eggyértelmü egy csók... érdemes rákérdezni h akkor mi legyen veletek...
16/L
Nálunk már sok csók volt és 3 tali... De amikor talizunk akkor semmi és csak egy idő kezdünk csak el csókolózni.
Nem igazán tudom, hogy hogy is van ez azért érdeklődök, nem nagyon vagyok még jártas ebben a témában :)
kérdezz rá!! pl: én most mi vagyok neked? mert egy ideje randizgatunk, meg jól érezzük magunk stb... ha személyesen nem megy(pedig ugy kéne mert akkor látod a reakcióit) akkor msn v vmi irásos forma... lehet ö se meri megkérdezni h te mit gondolsz... nem minden pasi "don huán" (nemtom hogy kell irnixD) és pont ezért szeretjük öket:) mert kis idétlenek, és mert te is tudsz kicsit irányitani...:D
érdemes a kérdést feltenni az után h smároltok csak kiváncsiságból elinditani egy beszélgetést ezzel a témával:D ne légy nagyon komoly, viszont határozott légy... mosolyogj közben... biztos menni fog:)
nálunk a 3. randin, amikor kettesben voltunk, akkor megcsókolt, és megkérdezte, h lennék-e a barátnője. :)
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!