Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy lánnyal aki nagyon fontos nekem de szóba jött a diploma.Állítása szerint ha nekem nem lesz meg a diplomám akkor véget vett a kapcsolatunknak mer nagy különbségek lesznek köztünk.Ez csak nekem fura vagy természetes? (diplomás családból származik és a szülei elvárják a fiútól is hogy legyen)
2014. febr. 4. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szereted, ez oké, De ha ilyet kimer mondani, akkor ő már most nem szeret, mivel egy papír miatt már most képes lenne szó nélkül dobni. Azért ez átgondolandó, h mennyire komoly kapcsolat részéről.
2014. febr. 4. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:

A barátod egy felszínes bunkó. Gondolom valami kamuegyetem büfészakára jár vagy öltönyös majom (közgazdász). Mert ennyi IQ-val csak ilyen helyekre kerülhet be.

Ma már a diploma semmit sem jelent, sokkal fontosabb h legyen egy szakmád amiben jó vagy és szereted csinálni, és van eszed h fejlődj. Én egyetemista vagyok, de ha a barátnőm intelligens (és olyan csajjal meg eleve nem jövök össze aki buta) akkor az már tökmind1, hogy műkörmös, eladó, mérnök vagy fizikus. Najó, fizikus inkább ne legyen mert akkor felemészti a munkája. De egyébként mind1.

Az a fő h szeresse amit csinál, meg hosszútávon azért legyen belőle némi kereset is.

13/17 anonim ***** válasza:
Rúgd ki, nem te érdekled, hanem csak a külsőségek.
 14/17 anonim ***** válasza:

ez a lany feleannyira sem szeret mind te ot...

jol gondold at hogy tenyleg vele akarsz-e maradni

2014. febr. 4. 16:53
 15/17 A kérdező kommentje:
de ha nem szeretne ennyire akkor miért tervezem velem előre közös jövőt?
2014. febr. 4. 16:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy így akar motiválni, mert úgy érzi, nem veszed eléggé komolyan a tanulmányaidat. Kissé furcsa módszer, mert visszafelé is elsülhet, főleg, ha emiatt streszelni kezdesz. Szóval inkább tanulj.
2014. febr. 4. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
lehet csak azért mondta hogy tanulj mint az állat xD
2014. febr. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!