Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy lánnyal aki nagyon fontos nekem de szóba jött a diploma.Állítása szerint ha nekem nem lesz meg a diplomám akkor véget vett a kapcsolatunknak mer nagy különbségek lesznek köztünk.Ez csak nekem fura vagy természetes? (diplomás családból származik és a szülei elvárják a fiútól is hogy legyen)
2014. febr. 4. 16:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
talán egyetemre kéne menni. én pasi vagyok és nálam feltétel hogy a barátnőmnek is terveben legyen
2014. febr. 4. 16:22
 2/17 anonim ***** válasza:

1) nem szép fenyegetőzni. Aki szakítással fenyegetőzik, azzal nagy bajok vannak;

2) szerintem nem a diploma számít, hanem az ambíció. Ha pl szakács vagy és egyre jobb éttermekbe mész tanulni, aztán sous-chef meg chef leszel, fejleszted magad, Michelin-csillag...stb, akkor az tök jó.

És lehetsz diplomásan egy léhűtő vmi állami hivatalban porosodhatsz évekig.

Szerintem az első sokkal jobb, mint a második.

És persze lehet h egyetemista vagy, majd lediplomázol, aztán húzz el külföldre egy rendes munkáért.

2014. febr. 4. 16:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez nem számíthatna semmit mert nem egy teli firkált papírlap teszi az embert amivel kitörölheted a ....is viszont tény hogy a külvilág felé mutat rólad valamit amit sokan elvárnak szóval nem árt hogyha van az tény, de egy kapcsolatnak nem ezen kéne múlnia.
2014. febr. 4. 16:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát én oltári perpatvart csapnék, az hétszentség. Ha a csajomnak a megítélésem a diplomán múlik, akkor este is bújjon egy szaros diplomához - mondom ezt diplomásként. Ha még meg is zsarol ezzel, akkor nem állna meg előttem.
2014. febr. 4. 16:27
 5/17 anonim ***** válasza:

"talán egyetemre kéne menni. én pasi vagyok és nálam feltétel hogy a barátnőmnek is terveben legyen"

Aham... Hallotta már valaki azt a közhelyet, hogy az ember értéke, tudása, intelligenciája nem diplomában mérettetik? Jól mutatja ezt már eleve az a tény is, hogy vannak diplomások, akik szerint ez mégis így van...

2014. febr. 4. 16:28
 6/17 A kérdező kommentje:
egyetemre járok én is csak fura belegondolni hogy egy xy dolog miatt feldobná a kapcsolatunkat
2014. febr. 4. 16:28
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menekülj.
2014. febr. 4. 16:29
 8/17 A kérdező kommentje:
viszont nagyon szeretem
2014. febr. 4. 16:31
 9/17 A kérdező kommentje:
meg én nem vagyok olyan gazdag mint ők akik milliárdosok.Csak ezt még nem mutattam annyira ki pl nem volt még nálunk
2014. febr. 4. 16:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Legyen már ennyi önbecsülésed, hogy rendesen befejezd! A nők nem szeretik ezeket az ide rakom, itt marad, oda rakom ott marad típusú férfiakat.
2014. febr. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!