Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
1) nem szép fenyegetőzni. Aki szakítással fenyegetőzik, azzal nagy bajok vannak;
2) szerintem nem a diploma számít, hanem az ambíció. Ha pl szakács vagy és egyre jobb éttermekbe mész tanulni, aztán sous-chef meg chef leszel, fejleszted magad, Michelin-csillag...stb, akkor az tök jó.
És lehetsz diplomásan egy léhűtő vmi állami hivatalban porosodhatsz évekig.
Szerintem az első sokkal jobb, mint a második.
És persze lehet h egyetemista vagy, majd lediplomázol, aztán húzz el külföldre egy rendes munkáért.
"talán egyetemre kéne menni. én pasi vagyok és nálam feltétel hogy a barátnőmnek is terveben legyen"
Aham... Hallotta már valaki azt a közhelyet, hogy az ember értéke, tudása, intelligenciája nem diplomában mérettetik? Jól mutatja ezt már eleve az a tény is, hogy vannak diplomások, akik szerint ez mégis így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!