Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szokás ez a családokban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokás ez a családokban, kapcsolatokban?

Figyelt kérdés
a fiú megy a lány családjához,vagy fordítva? gondolok itt,ott alvásra is stb. mert nálunk sokszor volt barátnőm,de én náluk csak párszor,50 kilométerre lakunk egymástól,és csak hétvégén tudunk talizni,vagy ha szabadnapos,én nekem jelenleg nincs munkám,neki igen,de nem tetszik neki,hogy mindig ő jön,fáradt is pénz stb.. de nekem örülök,ha kajára tudok szerezni,nem hogy utazgatni.
2014. febr. 4. 16:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azoknak is akik itt okoskodó diplomatikus válaszokat adnak. én baromira nem keresek kifogásokat,csomó helyre beadtam önéletrajzomat személyesen jelentkeztem,arról nem tehetek,hogy túl jelentkezés van mindenhol. a legganébb munkákat is elvállalnám,de azokra is betelt a hely. én is ezt szeretném,de jelenleg nincs semmi,szeretnénk építeni a jövőnket.úgyhogy engem senki ne oktasson ki,mit hogyan kéne,mert semmit nem tudtok az életemről!
2014. febr. 4. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:

akartam segíteni, de rettenetesen ellenszenvesek a válaszaid. de komolyan. ilyen apróságon felidegesíteni magad.... hogy valaki itt (!!!) beszól neked. röhelyes vagy.

mellesleg nálunk, mivel én kollégiumban lakom, illem vagy nem illem, igenis én járkálok a barátomhoz. szerintem ez nem szokás kérdése, ez helyzet-és lehetőségfüggő.

2014. febr. 4. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, mégis milyen k**va választ vártál, mert mindenki csak köcsög, meg okoskodik.

Ha arra vagy kíváncsi, hogyan oldják meg ezt a problémát, akkor kérdezd azt, hogy hogyan lehet megoldani ezt a problémát. Ha azt kérdezed, mi a szokás, akkor titkon abban reménykedsz, hogy mondhatod a csajodnak, hogy az a szokás, hogy a csaj megy a pasihoz.

De persze, nem, mert okoskodom, köcsög vagyok.

Meló keresésre is lenne néhány ötletem, de inkább nem is okoskodom tovább, helyette elhúzok a faxba. Meg kapálni. Amiben az a poén, hogy szerintem lehet, hogy többet csináltam életemben, mint te. Jól, van, kussolok, köcsög vagyok, beszóóóótam....

2014. febr. 4. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
23%

NEM IGAZ AZ HOGY NEM TALÁLSZ MUNKÁT LUSTA VAGY ÉS KÉSZ .

A CSAJOD MEG KÖZBEN MÁS PASI F:AS:ZÁN LOVAGOL AMÍG TE MUNKÁT KERESEL ( dehogy keresel otthon trollkodsz a gyikon )

2014. febr. 4. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért ideges, mert érzékeny ponton cseszegetik...Én is ilyen vagyok ha azzal b...szogatnak hogy mikor lesz már gyerekünk.

Majd lesz munkád idővel. Nem olyan könnyű. Nekem vissza kellett ülnöm az iskolapadba 2 évre hogy legyen...

Nálunk úgy volt, hogy voltunk valamennyit a férjeméknél is, meg jött ő is hozzánk. De alapvetően a kettő között, egy harmadik helyen voltunk sokat. Akkor azt a lakást amiben régebben laktunk, még nem sikerült eladni. Ezért ott volt üresen. Így ott voltunk a kapcsolatunk első évében hetente 4-5 napot. A többit otthon. Diákmunkákból meg fizettük az ottani számlákat.

Munkaügyben írok neked privátot.

2014. febr. 4. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne sajnáltasd magad, a baromfiban és az izzóban mindig keresnek embert... Vagy az már túl büdös neked?
2014. febr. 4. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
én írtam neki munka ügyben, de nem élt vele mert azt állítja messze lakik. hát ez van sajnos....
2014. febr. 4. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!