Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokás ez a családokban, kapcsolatokban?
akartam segíteni, de rettenetesen ellenszenvesek a válaszaid. de komolyan. ilyen apróságon felidegesíteni magad.... hogy valaki itt (!!!) beszól neked. röhelyes vagy.
mellesleg nálunk, mivel én kollégiumban lakom, illem vagy nem illem, igenis én járkálok a barátomhoz. szerintem ez nem szokás kérdése, ez helyzet-és lehetőségfüggő.
Kíváncsi lennék, mégis milyen k**va választ vártál, mert mindenki csak köcsög, meg okoskodik.
Ha arra vagy kíváncsi, hogyan oldják meg ezt a problémát, akkor kérdezd azt, hogy hogyan lehet megoldani ezt a problémát. Ha azt kérdezed, mi a szokás, akkor titkon abban reménykedsz, hogy mondhatod a csajodnak, hogy az a szokás, hogy a csaj megy a pasihoz.
De persze, nem, mert okoskodom, köcsög vagyok.
Meló keresésre is lenne néhány ötletem, de inkább nem is okoskodom tovább, helyette elhúzok a faxba. Meg kapálni. Amiben az a poén, hogy szerintem lehet, hogy többet csináltam életemben, mint te. Jól, van, kussolok, köcsög vagyok, beszóóóótam....
NEM IGAZ AZ HOGY NEM TALÁLSZ MUNKÁT LUSTA VAGY ÉS KÉSZ .
A CSAJOD MEG KÖZBEN MÁS PASI F:AS:ZÁN LOVAGOL AMÍG TE MUNKÁT KERESEL ( dehogy keresel otthon trollkodsz a gyikon )
Azért ideges, mert érzékeny ponton cseszegetik...Én is ilyen vagyok ha azzal b...szogatnak hogy mikor lesz már gyerekünk.
Majd lesz munkád idővel. Nem olyan könnyű. Nekem vissza kellett ülnöm az iskolapadba 2 évre hogy legyen...
Nálunk úgy volt, hogy voltunk valamennyit a férjeméknél is, meg jött ő is hozzánk. De alapvetően a kettő között, egy harmadik helyen voltunk sokat. Akkor azt a lakást amiben régebben laktunk, még nem sikerült eladni. Ezért ott volt üresen. Így ott voltunk a kapcsolatunk első évében hetente 4-5 napot. A többit otthon. Diákmunkákból meg fizettük az ottani számlákat.
Munkaügyben írok neked privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!