Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a rendes baráti közeledés?

Figyelt kérdés

Volt barátomról van szó. Szakítottunk (ő szakított velem) lassacskán egy éve, és kb. 1 hónapja jutottunk oda, hogy mindketten túl vagyunk a másikon, tudunk "rendesen" barátkozni, mert egyébként mint ember, semmi bajom vele, sőt, kedvelem. Nem akartam elválni tőle teljesen, pont emiatt. Ezzel ő is így van.

Szoktunk egymással hülyéskedni a suliba, "Kicsimnek" "Drágámnak" hív, én meg néha "Szívemnek". De ez tényleg csak poén szintjén, sok fiú baráttal eljátszom ezt. :)

Ő viszont elkezd cukkolni néha. Nem tudom hogy mi okból, ezért tettem fel a kérdést, mert találgatni nem akarok, nem lenne fer vele szemben ha kombinálnék, de már sok mindenre gondoltam.. Folyton arra bíztat, hogy valljak szerelmet neki, mert arra vár. Ma is magához rántott, megölelt majd a hasamat simogatta. Meg ilyenek mondogat hogy "menjünk be ide és játszadozzunk egy kicsit, csókold meg a számat", "Tudom, hogy engem szeretsz" meg stb. Kicsit már sértésnek érzem a dolgot. Hülyéskedik, vagy ez miért jó neki? Szólnom kellene?

2014. febr. 3. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd.
2014. febr. 3. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is tuti akar valamit :)
2014. febr. 3. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
miért szakitott veled?
2014. febr. 3. 23:12
 4/4 A kérdező kommentje:

#3: Mert már nem érezte ugyanazt, mint az elején. Azóta se voltam szerelmes, habár túlléptem rajta, de új szerelem nem jött azóta se. Viszont most kezdek lassan másba szerelmes lenni (de egyébként neki is van kiszemeltje... szóval így még jobban nem értem ezt).

És ezeket ő is tudja, mert elmondtam neki, mivel jó barátok vagyunk, és megbízok benne. Lehet hogy ez zavarja, hogy már más érdekel, és nem ő?

Nem tudom hova tenni amiket néha mond..

2014. febr. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!