Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy egyszer megbánja a döntését?
szakított velem a barátom 3 hónapja. már régebb óta gond volt velünk, ugyan nem a kapcsolatunkkal közvetlenül, hanem mert volt egy mélyebb időszaka (munkahely, stressz, hasonlók), és azt mondta, most jobbnak látja, ha egyedül marad. sose hisztiztem, nem lógtam rajta, nem idegesítettem a kapcsolatunk alatt. épp ellenkezőleg, igazi társa voltam,szerettem, mellette álltam és türelmet tanúsítottam iránta. én úgy álltam hozzá, hogy kitartok mellette, együtt átvészeljük a nehéz időszakot, ő másképp döntött. a szakítás nagyon megtört, de ezt nem mutattam annyira felé.
a kapcsolatunk alatt többször mondta, hogy élete első olyan barátnője vagyok, aki tényleg igazán normális minden szempontból.
nemrégiben újra beszélgettünk, és ő eléggé érdeklődő volt, de aztán nem "alakult" sehová a dolog. ti el tudjátok képzelni, hogy még egyszer szeretne tőlem valamit, ha voltaképpen nem is velem volt baja annak idején?
22/L
íííjjjujjj... ...édes lányom! nem mondták még neked , hogy néha gondolkozz?
és te most ezt majd webcamon keresztül akarod vele lezongorázni, vagy vársz majd fél évet míg hazaér, hogy mi is lesz?
hééé, félreértettél!
nem arra várok, hogy visszakönyörögje magát, vagy hasonlók.... talán még lenne is annyi eszem, hogy erre kapásból nemet mondjak neki (bizonytalan vagyok valóban, de inkább a "NEM" válasz felé hajlok egyre inkább)...
csak arra vagyok kíváncsi, hogyha ő megbánná esetleg, akkor "le tudna alacsonyodni" annyira, hogy ezt nekem is elmondja? ilyenek a férfiak, bevallják? tehát; visszajutna hozzám, ha ő egyszer megbánná eme döntését? és ha igen, megpróbálná visszakaparni magát vajon?
noss igen elképzelhető hogy megpróbálná...de vigyázz mert ilyenkor az ember hajlamos h elcsábuljon a szerelmem szeretlek te vagy a mindenem meg a hasonlókra [link]
na pápá aztán ügyes légy babám
az lesz a legjobb, ha mielőbb keresek másik fiút :D
köszönöm a válaszokat, főleg a tieidet, utolsó válaszoló, nagyon jófej vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!