Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy egyszer megbánja a döntését?

Figyelt kérdés

szakított velem a barátom 3 hónapja. már régebb óta gond volt velünk, ugyan nem a kapcsolatunkkal közvetlenül, hanem mert volt egy mélyebb időszaka (munkahely, stressz, hasonlók), és azt mondta, most jobbnak látja, ha egyedül marad. sose hisztiztem, nem lógtam rajta, nem idegesítettem a kapcsolatunk alatt. épp ellenkezőleg, igazi társa voltam,szerettem, mellette álltam és türelmet tanúsítottam iránta. én úgy álltam hozzá, hogy kitartok mellette, együtt átvészeljük a nehéz időszakot, ő másképp döntött. a szakítás nagyon megtört, de ezt nem mutattam annyira felé.

a kapcsolatunk alatt többször mondta, hogy élete első olyan barátnője vagyok, aki tényleg igazán normális minden szempontból.

nemrégiben újra beszélgettünk, és ő eléggé érdeklődő volt, de aztán nem "alakult" sehová a dolog. ti el tudjátok képzelni, hogy még egyszer szeretne tőlem valamit, ha voltaképpen nem is velem volt baja annak idején?

22/L

2014. febr. 3. 20:57
1 2
 11/15 ASOT ***** válasza:

íííjjjujjj... ...édes lányom! nem mondták még neked , hogy néha gondolkozz?

és te most ezt majd webcamon keresztül akarod vele lezongorázni, vagy vársz majd fél évet míg hazaér, hogy mi is lesz?

2014. febr. 3. 22:41
 12/15 A kérdező kommentje:

hééé, félreértettél!

nem arra várok, hogy visszakönyörögje magát, vagy hasonlók.... talán még lenne is annyi eszem, hogy erre kapásból nemet mondjak neki (bizonytalan vagyok valóban, de inkább a "NEM" válasz felé hajlok egyre inkább)...

csak arra vagyok kíváncsi, hogyha ő megbánná esetleg, akkor "le tudna alacsonyodni" annyira, hogy ezt nekem is elmondja? ilyenek a férfiak, bevallják? tehát; visszajutna hozzám, ha ő egyszer megbánná eme döntését? és ha igen, megpróbálná visszakaparni magát vajon?

2014. febr. 3. 22:55
 13/15 ASOT ***** válasza:

noss igen elképzelhető hogy megpróbálná...de vigyázz mert ilyenkor az ember hajlamos h elcsábuljon a szerelmem szeretlek te vagy a mindenem meg a hasonlókra [link]

na pápá aztán ügyes légy babám

2014. febr. 3. 22:58
 14/15 A kérdező kommentje:

az lesz a legjobb, ha mielőbb keresek másik fiút :D

köszönöm a válaszokat, főleg a tieidet, utolsó válaszoló, nagyon jófej vagy :D

2014. febr. 3. 23:01
 15/15 ASOT ***** válasza:
Jólvan. Akor most már menj szépen nyugodtan csicsikálni
2014. febr. 3. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!