Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom veszekszik velem amiért álmos vagyok. Normális?
Nem veszekednék, hanem ilyenkor már rég aludnék. Te miért nem azt teszed, ha olyan fene mód álmos vagy?
Ehhez, hogy ide írogass, nem vagy fáradt?
Az en häzassägomnak emiatt lett vege.4-kor keltem, este 7re ertem haza, es dräga ferjem nem ertette meg hogy älmos es färadt vagyok.ö 9-töl 5ig dolgozott. Folyton veszekedett velem 1 even keresztül.
Kerdezö sajnällak, a pärod nem normälis.Gondolom nem is hagy aludni...
Nyilván már én is álmos vagyok, mert nem értem, az első válasznak a kajával, meg a takarítással mi köze a kérdéshez. :D
Nem tudom, mi lehet a probléma, mindenesetre ezt meg kellene értenie. Lehet, hogy kevés időt töltötök együtt?
Vele kellene leülnöd normálisan átbeszélni, hogy miért nem érti meg, hogy szükséged van a pihenésre.
Én így látatlanban arra tippelek, ami nálunk is volt, hogy olyan műszakban dolgoztunk, hogy szinte nem is voltunk együtt a párommal, igaz, mi nem piszkáltuk egymást, de igazából már a t..künk is tele volt és mindketten észrevettük, hogy egyre ingerültebbek vagyunk.
De kevés az infó.
Munkát váltanék.
Hasonló helyzetben voltam, bár a párom nem veszekedett, csak amikor besokallt, szólt hogy ez nem lesz így jó.
Amióta felmondtam, rendeződött a helyzet.
De persze ehhez tudni kell, milyen munka. Én könnyen léptem, amúgy se szerettem, amit csinálok. De ha neked ez az álomállásod, akkor azért egész más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!