Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiú barátom párja féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú barátom párja féltékeny rám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
fél éve nem találkoztunk a sráccal, a barátnője mégis féltékeny rám,olyan szinten hogy még fbről is letörölt miatta a srác.hiába mondja a lánynak hogy már hónapok óta nem is találkoztunk ő mégis iszonyúan féltékeny rám.miért van ez?
2014. febr. 3. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az nem jól kefél. Én jobb vagyok mindenben.
2014. febr. 3. 18:14
 12/16 A kérdező kommentje:
18:14 vagy csak túlcsordul az egoizmusod a pohár szélén :D
2014. febr. 3. 18:18
 13/16 A kérdező kommentje:
18:10 nem untattál egyáltalán.örülök hogy kijött belőled..tudom hogy milyen sz...r érzés mikor csalódsz egy olyan emberbe akire az életed is rábíztad volna
2014. febr. 3. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy jó barátom, akit a párom által ismertem meg. Már szinte a legjobb barátomként kezeltem, bizalmasok voltunk egymásnak, és úgyhittem ezt a barátságot egy csaj nem fogja tönkretenni. De lett egy barátnője, aki féltékeny volt, letiltatott a facebookjáról, úgyhogy nem is nagyon beszéltünk többé. Mikor telefonon váltottunk 1-2 üzenetet, a csaja megint nekem támadt, megfenyegetett, hogy szálljak le a pasijáról... Nem is értettem mi van, a srác azóta egyszer bejelölt facebookon, mikor rosszban volt a nőjével, amikor meg kibékültek visszatiltott. Az ilyen barátokat hagyd, nekem is nagyon rosszul esett, hogy ott hagyott a legnagyobb szarban, szánalmas.

Ha a barátod fontosnak tart, akkor megmondja a párjának, hogy nem fog egy barátságát tönkretenni, csak mert alaptalanul féltékeny. Az ilyen barátnőket megérdemlik az ilyen palik... ha fontosnak tart, lépni fog. Ha meg nem... az lesz veled is, mint velem. :(

2014. febr. 3. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Letörölt miatta a srác? ??? Jó nagy papucs lett belőle. Nagyon szánalmas. Nem tudsz mit csinálni egyébként....max keresel normális havert akinek normális ízlése van a lányok terén.
2014. febr. 3. 19:33
 16/16 A kérdező kommentje:
mondta hogy nagyon sajnálja de hogy jobb a békesség
2014. febr. 3. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!