Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú barátom párja féltékeny rám, mit tegyek?
Nekem is volt egy jó barátom, akit a párom által ismertem meg. Már szinte a legjobb barátomként kezeltem, bizalmasok voltunk egymásnak, és úgyhittem ezt a barátságot egy csaj nem fogja tönkretenni. De lett egy barátnője, aki féltékeny volt, letiltatott a facebookjáról, úgyhogy nem is nagyon beszéltünk többé. Mikor telefonon váltottunk 1-2 üzenetet, a csaja megint nekem támadt, megfenyegetett, hogy szálljak le a pasijáról... Nem is értettem mi van, a srác azóta egyszer bejelölt facebookon, mikor rosszban volt a nőjével, amikor meg kibékültek visszatiltott. Az ilyen barátokat hagyd, nekem is nagyon rosszul esett, hogy ott hagyott a legnagyobb szarban, szánalmas.
Ha a barátod fontosnak tart, akkor megmondja a párjának, hogy nem fog egy barátságát tönkretenni, csak mert alaptalanul féltékeny. Az ilyen barátnőket megérdemlik az ilyen palik... ha fontosnak tart, lépni fog. Ha meg nem... az lesz veled is, mint velem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!