Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Február 4-én vagy 7-én lesz 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Február 4-én vagy 7-én lesz 1 hónapos kapcsolatom? Tudni szeretném! 13/L

Figyelt kérdés
Január 7-én ismertük meg egymást és nagyon jó kapcsoltunk van.:)

2014. febr. 3. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Februán 4-én lesztek 4hetesek, február 6-odikán 30naposak, február 7-edikén 1hónaposak.

Tudniillik a hónap se nem 4hétből=28napból, se nem 30napból áll, hanem változó intervallumból, ami 28, 29, 30 vagy 31.

2014. febr. 3. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, tényleg, csak nem kapcsoltam, hogy miért kérdezed, illetve a " Január 7-én ismertük meg egymást és nagyon jó kapcsoltunk van.:)" nem hagzott úgy, mintha tényleg járnátok (mivel nekem nem általános, hogy valaki megismer valakit, és aznap már össze is jönnek, a nagyon jó kapcsolat pedig -szintén lehet csak számomra- inkább barátságra, rokoni kapcsolatoknál használatos fordulat.)

Egy válaszoló, aki nem segített semmit. (pedig megpróbált, csak nem értette a kérdést)

2014. febr. 6. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!