Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség a barátnőm tourette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség a barátnőm tourette szindrómás! Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Már több mint 3 hete együtt vagyunk. Tisztában voltam vele, hogy beteg de az elején még nem zavart. A 3. héten nálunk voltunk és teljesen összemelegedtünk. A betegségéről annyit, hogy folyton ezt hajtogatja szó szerint: "Leszoplak te csődör" közben a fejét le fel ráncigálja. Én előtte már úgy felizgultam, hogy nem láttam és nem hallottam, ekkor amikor kimondta ezt a bizonyos mondatot én elővettem és a szájához tartottam a péniszemet. Már harmadjára játszuk el ezt a héten és mindig felpofoz. Már kezdek kiakadni. Segítsetek most mi legyen?
2009. dec. 6. 16:25
1 2
 11/14 anonim válasza:

De hát fiúk lányok... hogyan is lehetne ez kamu... háát..ennyi együttérzés nincs embertársatok iránt akinek ilyen gondjai vannak és hozzátok fordul egy ilyen komoly problémával??? CcC ... nemhogy segíteni próbálnátok!!!

Szerintem, nem az a baj, hogy előveszed és TE a farkad a szájába nyomod, szerintem az a baj, hogy amikor előveszed és a szájához nyomod rájön, h te nem csődör vagy, hanem max egy kiscsikó... a helyedben én kipróbálnék vmi pénisznagyobbítást és akkor majd nem lesz vele gondja... vagy.. lehet az is elég ha csak "nyihogsz" közben... esetleg abba is belegondolnék, hogy vmi lócuccot vannék fel és elkezdeném dalolni hogy: "look it my horse! my horse is amazing...."

2010. jan. 8. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
ő mondja utána meg felháborodik rajt erőszakold meg a kis ribancot
2010. jan. 26. 03:31
 13/14 anonim ***** válasza:

én is tourette-s vagyok, de ezen röhögök mint az állat!:D

fake kérdés, az is biztosx"D

ha ennyire elakarod hitetni, jó elhiszem a kérdést, menyjetek el pestre a vadaskerti pszichiátriára és kérjetek rá straterátx"DD

én is azt kaptamxd

2011. júl. 1. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
ha tényleg igaz,akkor örülj,hogy nem harapta le a farkadat közben! Merthogy tourette-nél az is simán előfordulhatna...
2012. dec. 1. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!