Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szexis kocka (geek) csaj?
Értem. Nekünk nincsen játékkonzolunk, így én sem értek azokhoz a karokhoz.
Mondd meg neki hogy ne várja el tőled hogy órákat játssz vele, mert ez nem a te világod. Max azért próbálj ki mindent, ne elvből utasíts el mindent azonnal. Csináljatok más közös programokat!
a "kockaság" az olyan, h vagy szeretsz ezzel szüttyögni, vagy nem. Ha nem szeretsz, szexis kockacsaj már nem lehetsz, csak szexis csaj.
Én olyan középkocka vagyok és azt vettem észre, (mivel vhogy mindig kockákkal hoz össze a jó sorsom), h szeretik.
De én sem azért ismerkedem velük, mert kockák, hanem mert általában csillagos ötös a humoruk :)
A fake kocka csajok nevetségesek szerintem :D értsd: random agyonsminkelt csaj egy kontrollerrel pózol, egyből "geek" lesz. :D hát röhejes inkább :D
Én nem vagyok se különösebben szexi (de ronda se), se különösebben kocka, de szívesen játszok videojátékokkal és programozónak tanulok, mégis szerintem valahogy hülyén jönne ki ha ezzel "vágnék fel" :D barátom ugyanarra a szakra jár ahova én, ő jobban szeret játszani, vagyis inkább csak többféle játékot ismer, de bármire rá tud venni, szívesen játszok vele bármit. De ennek nincs túl nagy jelentősége a kapcsolatunkban, annyi hogy ha unatkozunk akkor plusz egy programlehetőség a sok közül, hogy játsszunk valamit együtt.
De ha téged nem vonz, kár magadra erőltetni. Gondolom a barátod nem lenne veled, ha nem te jönnél be neki :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!