Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek szexis kocka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek szexis kocka (geek) csaj?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel egy éve már együtt vagyunk.Szóval ő eléggé "kocka",én viszont nem nagyon,de ő szereti ha egy lány szeret kockulni.(Amúgy hűséges szóval biztos nem csalna meg.) Én elég önbizalom hiányos vagyok,sose éreztem úgy hogy megfelelnék neki mindenben,meg magamnak se feleltem meg soha.Pórbálok mindig kicsit szexisen csinosan öltözni neki,meg smink persze,de még akkor se hiszem hogy szexi lennék. :( Kockulni nem nagyon szeretek,ritka az oylan játék amivel pl több órát is játszani tudnék.Most pl a rayman ami tetszik,de azzal is max fél órát tudok el lenni.Meg barátom telefonján vannak ilyen szexi kocka csajokról képek,aztán igy mégjobban nem hiszek magamba :( Szóval hogy legyek szexis kocka csaj?Csak normális válaszokat kérlek :(
2014. febr. 2. 09:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A képen látható csaj valószínűleg nem egy nagy játékos típus, csak egy modell, akivel csináltak egy ilyen sorozatot. Egyébként ilyen külsővel bárkit felruház egy fodrász meg jó sminkes, legalábbis olyat aki nem reménytelenül ronda... :D
2014. febr. 2. 10:52
 22/27 anonim ***** válasza:

Értem. Nekünk nincsen játékkonzolunk, így én sem értek azokhoz a karokhoz.

Mondd meg neki hogy ne várja el tőled hogy órákat játssz vele, mert ez nem a te világod. Max azért próbálj ki mindent, ne elvből utasíts el mindent azonnal. Csináljatok más közös programokat!

2014. febr. 2. 10:56
 23/27 Költőnő? ***** válasza:

a "kockaság" az olyan, h vagy szeretsz ezzel szüttyögni, vagy nem. Ha nem szeretsz, szexis kockacsaj már nem lehetsz, csak szexis csaj.

Én olyan középkocka vagyok és azt vettem észre, (mivel vhogy mindig kockákkal hoz össze a jó sorsom), h szeretik.

De én sem azért ismerkedem velük, mert kockák, hanem mert általában csillagos ötös a humoruk :)

2014. febr. 2. 11:21
 24/27 anonim ***** válasza:
szerintem az a srác örül hogy nem egy Night elffel kell randiznia :D
2014. febr. 2. 11:23
 25/27 anonim ***** válasza:
PlayIt-et volt pár elf, hmmmmmm igencsak jól néztek ki ;D
2014. febr. 2. 11:33
 26/27 anonim ***** válasza:
Egyébként miért hiszed, hogy ezek szexis kocka csajok? Azért, mert 1-2 kép erejéig megfognak egy kontrollert, attól nem lesznek azok. Mellesleg a linkelt képen levő csaj még nem is szexis, csak kicsit meg van csinálva, de ennyi. Te meg nagyon fiatalka vagy még. Sokat fogsz változni.
2014. febr. 2. 13:40
 27/27 anonim ***** válasza:

A fake kocka csajok nevetségesek szerintem :D értsd: random agyonsminkelt csaj egy kontrollerrel pózol, egyből "geek" lesz. :D hát röhejes inkább :D

Én nem vagyok se különösebben szexi (de ronda se), se különösebben kocka, de szívesen játszok videojátékokkal és programozónak tanulok, mégis szerintem valahogy hülyén jönne ki ha ezzel "vágnék fel" :D barátom ugyanarra a szakra jár ahova én, ő jobban szeret játszani, vagyis inkább csak többféle játékot ismer, de bármire rá tud venni, szívesen játszok vele bármit. De ennek nincs túl nagy jelentősége a kapcsolatunkban, annyi hogy ha unatkozunk akkor plusz egy programlehetőség a sok közül, hogy játsszunk valamit együtt.

De ha téged nem vonz, kár magadra erőltetni. Gondolom a barátod nem lenne veled, ha nem te jönnél be neki :)

19/L

2014. febr. 2. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!