Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek vagytok csajok, ha a pasitok CKM-et olvas?
Engem is zavarna (szerencsére nem érdeklik az ilyen újságok, inkább az autók szerelmese). Engem azért zavarna, mert nem vagyok egy címlaplány alkat..kicsi a mellem, lapos a fenekem, alacsony vagyok, vékonyka..És irigy vagyok azokra a ringy*kra..szóval csak ezért zavar. Ha olyan jól néznék ki, lehet nem érintene ilyen érzékenyen.
21/L
"irigy vagyok azokra a ringy*kra"
-..ha ugyanúgy néznél ki ezek szerint te is ringy. lennél.. :-)
Én sem vagyok címlaplány alkat és én is féltékenységböl utálom ha ilyeneket nézeget!!De ha jól hallottam hamarosan már nem lesz CKM!Vagy az egy másik ilyen újság?!
Szerintem sok lány örülne neki ha megszünének ezek az újságok.De hát akkor mit olvasnának azok a pasik akiknek nincs nőjük?!Na igen. Ne értem ha egyszer valakinek van egy boldog párkapcsolata és szereti a barátnöjét és rendesen kivan elégülve szexuálisan miért nézeget olyan újságokat amiben meztelen vagy félmeztelen nők vannak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!