Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz párkapcsolatom, ha kövér vagyok?
Először is, nem kövér vagy, csak telt. max 10 kiló pluszod van, nem több. Ez még nem kövérség.
én 175 centi és 95 kg vagyok. A férjem így ismert meg, és imád:D voltam már nehezebb is. Fogytam is amikor volt hozzá erőm , kedvem. Most is épp egy ilyen időszakban vagyok. Heti 4x mozgok 1 órát. Kalóriát számolok meg szénhidrátot. Nem eszek se csipszet se kólát se cukros dolgokat. A kólát nem is szeretem. A csipszet szeretem, de nem eszek:D ez akkora általánosítás. Hogy aki kövér az ilyeneket eszik...
Én amúgy nagyon lassan fogyok. Ennek megvan az egészségügyi oka. Kezelnek is gyógyszerekkel. Nem fogom leírni részletesen mert nem tartozik ide.
Azt akarom mondani, hogy a túlsúly nem ok arra hogy ne legyen szerető pasid. Mint írtam, én már férjhez is mentem. Majdnem 4 éve együtt vagyunk, és szeretjük egymást.
És ha megfogadsz egy tanácsot, soha de soha ne pasikért akarj lefogyni, hanem saját magadért.
üdv: (n 28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!