Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem lesz párkapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz párkapcsolatom, ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik valaki az életemből, és tudom eléggé szánalmas, de csak neten keresztül létesítek kapcsolatot fiúkkal kamu profilokon keresztül, önbizalmam semmi, nem is érzem jól magam, pedig sportolok is, de valahogy olyan szintű megfelelési kényszer és szorongás van bennem, hogy egyszerűen nem tudok, mitévő legyek. Ha szép lennék, akkor bárkivel, akivel beszélek, lehetne valami, de így semmi esélye, amúgy is valahogy aki csúnya, annak nem jár szeretet se semmi.
2014. febr. 1. 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi a magasságod és a súlyod?
2014. febr. 1. 20:35
 12/22 A kérdező kommentje:
170/75
2014. febr. 1. 20:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez a magasság és súly szerintem nem vészes. Vannak kövérebb testalkatú emberek, nincs ezzel semmi gond. Ha egészséges életet élsz, mozogsz, egészségesen étkezel, akkor teljesen rendben van, ne fájjon emiatt a fejed! :)
2014. febr. 1. 20:49
 14/22 A kérdező kommentje:
képmutatás azt mondani, h az számít, h egészségesen élsz, az számít, hogy nézel ki.
2014. febr. 1. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez még simán belefér. Telt vagy és nem kövér. Napi 1 óra mozgással és helyes étkezéssel nyárra simán lehetsz 60 kiló.

Ennyire kritikus azért tényleg ne legyél magaddal.

2014. febr. 1. 21:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha egészségesen élsz, nem fogsz borzalmasan kinézni. Lehetsz akkor is kövérkés, de az nem vészes. Az a vészes, ha valaki kövérebb testalkatú és nem sportol. Na az tényleg nem szép látvány.
2014. febr. 1. 21:29
 17/22 anonim ***** válasza:
én vékony vagyok, mégse lesz senkim
2014. febr. 1. 21:29
 18/22 A kérdező kommentje:
dehogynem utolsó, biztos lesz.
2014. febr. 1. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Na figyi, én fiú vagyok ugyan de nekem sokkal rosszabb a helyzetem mint neked.

Nem tudod hogy 2013 év végén milyen pocsékul éreztem magam amikor rádöbbentem arra hogy nekem tényleg nem jut pár mert pocsékul nézek ki a túlsúlyom miatt.

Figyi én borzalmas dolgokon mentem keresztül lelkileg meg most sem vagyok valami jó passzban de én tettem szilveszter előtt pár nappal egy elhatározást hogy ebben az évben változtatni kell!

Nos én eddig nem sportoltam semmit, alig mozogtam, tojtam mindenre rá, és én is neten ismerkedtem, igaz nem kamu profillal de kép nélkül. És baromira rájöttem hogy ez így nem mehet tovább!

Teljesen átérzem a helyzeted. Úgy másfél éve még azt hittem lehet valami esélyem arra hogy végre szeressen valaki, ez elég váratlanul történt meg, de sajnos mint mindent azt is elbaltáztam. Én baromi szerencsétlen is vagyok ilyen téren, eddig nem láttam be, nem ismertem be mert én abban éltem hogy nem a külső a fontos. De sajnos valamit az is számít ám, és itt a gyakorin nem egy lányt ismertem meg akik ráébresztettek arra hogy legalább egy picit változzak, csak egy picikét.

És tudod én belekezdtem egy elég hatásos edzésbe ami nekem pont tökéletes mert így talán lehet egy pici esélyem arra hogy megváltozhassak. De sajnos ugye a belső tudat hogy ez nem 2 hét alatt fog megtörténni így még ugyanúgy emészt a tudat hogy senkinek sem fogok kelleni és senki nem fog engem szeretni ami azért bánt engem, mert eddig erős voltam, csak ugye ebbe is belefáradtam már lelkileg hogy körülöttem egyre több a boldog ember én meg belül egyre jobban haldoklom.

De ugye elhatároztam hogy változok, és ha nem is most de úgy nyárra szerintem már valamit elfogok érni és akkor talán megpróbálok más dolgok terén is változni hogy minél több embert ismerhessek meg és így tovább.

Persze nem könnyű így mert eddig akárhányszor megismerek valakit, vagy munkahelyen vagy máshol és kérdezik hogy van-e barátnőm vagy volte arról elég nehéz beszélni meg folyton csodálkoznak hogy miért nincs barátnőm. Ez szintén egyre nehezebb már tehát érthető a te problémád is, így. Szóval ezzel én is így vagyok. És a te súlyod egyébként nem vészes így szerintem elég neked 5 kilót leadnod, megfelelő mozgással, lehetőleg kardio mozgással, és ha az megvan akkor jöhet egy kis szálkásító edzés is.

De ehhez kell kitartás és egy normális étrend. Nem kell drasztikus diéta, meg megvonások. Lényeg hogy a nasikat hagyd el teljesen. Igyál naponta durván 3 liter folyadékot, és inkább reggel egyél többet.

2014. febr. 1. 21:48
 20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsokat. :)
2014. febr. 1. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!