Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el hogy megbocsájtson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy megbocsájtson?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal még decemberben, elég sokat beszélgetünk... Chat sms, találkozások. De pár hete beteg volt, utána halasztgatta h nem ér rá nincs kedve találkozni... Azt mondta h milyen érthetetlen vagyok, hogy nem értem meg hogy ő beteg. De közben a barátnőjéhez majdnem minden nap elment. Amikor találkozunk az utcán köszön de nem néz a szemembe és megy tovább. De nagyon megkedveltem.... valami jó szöveg amivel visszaszerezhetem? írtam neki chaten, de nem válaszolt... ide gondoltam hogy írok neki egy jó hosszú szöveget.

u.i. Kb egy hónap alatt 3x próbáltam megcsókolni, egyszer sem akarta, mert még nem jött el az ideje.

2014. febr. 1. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet megbolondul ő is, hogy ha ilyenekkel zaklatod :D

Sajnos el kell fogadnunk a tényt, hogy ha a másik nem úgy érez, ahogy mi...

2014. febr. 1. 20:05
 12/14 A kérdező kommentje:
hogy fogadhatom el, hogy egy ilyen bombázó csaj leráz....??
2014. febr. 1. 20:11
 13/14 anonim válasza:

Szia kérdező! Akármennyire fáj, és szar érzés, és te mégis csak többet akarnál, jobban teszed, ha hagyod a csajt. Azokból amiket leírtál, egyértelműen következik, hogy ő nem akar többet. Gondolj bele, ha bejönnél neki, már rég találkoztatok volna (ha valaki időt szeretne rád szakítani, az fog is, a többi csak kifogás). Ez a helyzet, és még egyszer mondom, el kell fogadni. Egyik napról a másikra nem fog menni az elfelejtése, de próbálj meg ne rá gondolni. Foglald le magadat: pl.: menny ki haverokhoz, beszélgess másokkal fb-n, nézz sorozatot, filmeket, tanulj stb. Lesznek még csajok az életedben, vedd ezt a kis megismerkedést tanulságnak. Legközelebb már tudni fogod, hogy ha kifogásokkal jön valaki, akkor valószínű nem akar tőled semmit.

Egy jó tanács: Írj rá, de úgy, hogy a köszönés mellé már írd le a kérdésed, ne várd meg amíg visszaír a "Szia" szövegre. Próbáld finoman megfogalmazni azt a kérdés, hogy: "akarsz te egyáltalán találkozni velem?". Ne félj megkérdezni tőle, mert legalább kiderül, hogy ő mégis mit gondol rólad/ rólatok. Hidd el, hogy ez a legjobb megoldás, mert minél később derül ki, annál tovább húzza az agyadat a csaj, és annál nehezebb lesz (rosszabb esetben) elfelejtened.

Azt az "írok neki egy jó hosszú szöveget" című tervedet pedig hanyagold :D más nem hiányzik neki mint egy regény olvasása....

A fejleményeket majd írd le ide légyszi :D

2014. febr. 2. 00:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Felejtős kategória.

Nekem is volt ilyen sztorim. "Netes szerelem" volt. Csak harmadjára jött össze egy rohadt első randi is. A csaj mindig elfoglalt volt, 20 munkája, meg tanulmánya volt. Mindenre volt ideje, csak épp rám nem.

Hagyd a p.csába. Nehéz lesz, de rá fogsz jönni, hogy nem hozzád való a lány.

2014. febr. 2. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!