Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet levenni egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet levenni egy lányt a lábáról? (konkrétum lent)

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon bejön, nagyon jóban vagyunk, 1 suliba járunk és sokat talizunk.Mondtam neki, h szeretem, meg lehetne komolyabb, de ő azt mondta most nem tud belevágni, mert nem rég szakított a barátjával.Mostanában viszont kezd megnyílni, de csak úgy hogy közbe tudatosítja velem h nem szerelmes.Viszont simogat,elvörösödik amikor közel vagyunk egymáshoz stb...Hogy tudnék vele összejönni??mit mondjak neki, mit csináljak. 17/f
2009. dec. 6. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy szimpi vagy neki és talán be is jössz neki mint srác, de mivel most szakított nemrég így gondolom nem akar új barátot.

Velem is volt már ilyen szal én is voltam olyan mint ez a lány egy sráccal, de nem voltam belé szerelmes, de tetszett mint pasi és szerettem vele elhülyéskedni és jó érzés volt h valaki törődik velem. SZal szerintem csak a törődésre vágyik a lány most nem egy új kapcsolatra. Ha kitartasz mellette és nem erőszakoskodsz hogy járjatok akkor lehet h késöbb lesz valami. Viszont ne hagyd azt hogy minden bánatát, gondját neked mondja el mert akkor nem leszel más számára mint egy jó megbízható BARÁT aki csak egy lelki szemetesláda lesz a csajnak...

2009. dec. 6. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Próbálkozz továbra is,ha nemet mond,akkor az eggyik olyan alkalomnál amikor elvörösödik és simogat,meg ilyenek,csókold,meg.Lehet h vissza csókol,lehet,h azt mondja,h ne.De lagalább tudni fogod,h most akkor van-e nála esély,vagy nincs.

Egyébként a csajokról híres,h ha azt mondják,h azért nem akarnak,mert most szakítottak,akkor kamuznak.Ha egy csaj összeakar jönni valakivel,miután szakított,akkor nem hesegeti el ilyen szöveggel.

2009. dec. 6. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Könnyen meglehet, hogy te is bejössz neki, viszont nemrégen szakított, még nem szeretne új kapcsolatot. Még nem gyógyultak be az előzőből adódó sebek. Légy vele nagyon türelmes és kedves.

Gondolom azért simogat, hogy jelezze többet jelentesz neki, mint haver, de új kapcsolatra még nem képes. Mond neki, hogy te ettől még szereted, türelmes leszel és megvárod őt. Ha nem zavarja attól még szeretnél vele minél több időt együtt tölteni. (Ezt persze csak akkor ha valóban komolyan gondolod.) Meglásd, előbb vagy utóbb kialakul, csak adj neki időt, hagy diktálja a tempót ő.

2009. dec. 6. 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez a folyamat mennyi idő?? tudom, hogy minden lánynál más és más, meg ezt nem lehet megfogni, de mégis:)Mert attól félek, hogy esetleg valaki gyorsabb lesz.lehet h ezeket csak én mesélem be magamnak:D
2009. dec. 6. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak légy türelmes, és maradj a közelében. Hagyd hogy elmondja a bánatát neked. Az nagy kincs hogy bízik benned.Nekem is kezdetben csak barátságból alakult ki a szerelem, és mára össze is házasodtunk. Hidd el: csak türelem kérdése. Hiába dobtam ki az ajtón, visszamászott az ablakon. És ha a hódításról van szó, a jó illat rengeteget számít :) Ja, és ha sok idő után sincs semmi változás, próbáld féltékennyé tenni. Mesélj neki egy lányról aki tetszik, és akinek te is tetszel, és alakulgat valami. Ha a simogatások azért vannak mert tetszel neki, akkor féltékenységében jelét fogja adni. Nagy-nagy kalappal.
2009. dec. 6. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ostromold folyamatosan, ennyi.
2009. dec. 6. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
hát ez nehéz kérdés szerintem ami tényleg számit ha látja rajtad ,hogy magabiztos vagy tudod mit akarsz jobban mint ö és kedves vagy hozzá megértő végig hallgatod amit mond figyelsz rá ez sokat számit.
2009. dec. 6. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!