Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elkeserítő! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Mindig hatalmas hátránnyal indulok a lányokkal szemben ! Mert ha már az ember kicsit jómódú akkor megijednek ,hogy huuu gazdag pasival nem szabad kezdeni a héten is kaptam egy elutasítást evégett és nem ez az első alkalom ! :((( De miért van ez ?2014. jan. 31. 22:22
11/22 anonim válasza:
Hát, hallode, télleg próbáljuk már ki, hogy a fele vagyonodat odaadod! Én meg elmegyek vele csajozni. Tuti összejön ez-az.
12/22 anonim válasza:
Ne érts félre, én azért ítéllek el mert 5x írtál ide és már beképzeltnek tűnsz.
(továbbá nem vagyok nő szóval ne adj sokat a véleményemre)
13/22 A kérdező kommentje:
Sose kérkedtem,hogy gazdag vagyok a lányok mondják maguktól mert látják hol lakok ! Jah és igaz nem nekem köszönhető de szatos 10 éves korom óta tudom mi a munka !!!
2014. jan. 31. 22:34
14/22 anonim válasza:
Lehet külön véleményen vagyunk arról, hogy anyagiakban mi felett számít valaki gazdagnak, ettől függetlenül, az hogy tudod mi a munka nem igazán illik ide, 10 évesen nem kerestél vele pénzt, ergo nem attól lettél gazdag.
15/22 anonim válasza:
Ha csak kicsit vagy jómódú, akkor nem a lóvé miatt utasítottak el.
Ha nagyon… Akkor talán a saját rétegedben keresgélj. Ahogy te sem éreznéd otthon magad egy 30m2-es panelban a sokadikon, egy szobában a nőd szüleivel, öccsével, meg fifi kutyával, és törné a hátsódat a Lada, úgy egy átlagosan – vagy alatta – eleresztett nő sem feltétlenül tud mit kezdeni a csilli-villi világgal. Persze van aki bukik rá, de van, akit csak zavarba hoz, és kívülállóként, alacsonyabb rendűnek érzi magát benne.
16/22 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő nagyon igazad van !
2014. jan. 31. 22:47
17/22 anonim válasza:
Vannak azok a hülye csajos filmek, amiben a gazdag srác a beképzelt, azt hiszi magáról, hogy mindent megtehet, megkaphat, és nos igen ezek a filmek nagyban befolyásolják egyes lányok ítélőképességét. Egyébként, sajnos vagy nem sajnos nem lehet ilyen egyszerű módon, mint az anyagiakkal besorolni a srácokat a valódi énjük szerint. Gondolom, ha jó módú családból származol, akkor jobb, kissé elitebb iskolákba jártál, talán lehet, hogy ez az oka, és erre csak én is azt tudom mondani, hasonlóan a korábbi hozzá szólóhoz, hogy hasonló anyagi körülményű lányok között ajánlatosabb keresned.
18/22 A kérdező kommentje:
Igazatok van nagyonis !!
2014. jan. 31. 23:28
19/22 anonim válasza:
Amúgy hidd el nekem(tapasztalat), nagyobb szívás, ha egy csaj van hasonló helyzetben vagy jobban iskolázott, többet keres, hiszen a srácok többsége azt hiszi csak úgy tud gondoskodni egy lányról, ha anyagilag ő van jobban eleresztve.
20/22 anonim válasza:
Szerintem itt nem a pénzzel van gond. Elég furcsán fogalmazol, rengeteg helyesírási hiba, nulla központozás... valami másban lehet a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!