Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek köcsö gség lenne ha csinálnék egy kamu Facebook profilt és azzal tesztelném le a barátnőmet hogy hűséges-e?
Figyelt kérdés
Volt már hogy kavart másokkal, csak nem tudtam rábizonyítani. Szerintetek megpróbáljam?2014. jan. 31. 11:16
11/19 anonim válasza:
egyszerűbb, ha megkérsz valakit, egy spant szerintem, mert ezzel így lebukhatsz, túl levágós. Meg a dumádról is felismerhet. sbt. stb. pl. asszem ugye kapásból látszik, hogy mikor regisztráltál és az úgy meg elég gagyi az egész. Ha már aljaskodsz, csináld jól ;D
12/19 Költőnő? válasza:
én azon csodálkozom, h egyáltalán vele vagy még...
ha vki többször botlott már és ráadásul ilyenre van szükség.... Annak már mi értelme?
14/19 anonim válasza:
Es ha kiderul, hogy huseges, akkor felterjeszted Kossuth-dijra?
15/19 anonim válasza:
Drága csillag, igen az lenne.
Ha kavart másokkal, akkor lépj le, vagy emészd meg.
Táskáját, telefonját, e-mailjeit nem akarod átböngészni?
Ha nem bízol benne, akkor közöld arcába, hogy mi a gáz, ne sunyiskodj, meg sompolyogj szánalmasan, mint valami gollam:-)
17/19 A kérdező kommentje:
Letettem az ötletről, habár a haver megkérése nem rossz ötlet.
2014. jan. 31. 12:11
18/19 anonim válasza:
Azt ajánlom,csináld meg!😉Hízelegj neki,hívd el annak a nevében randira,s majd ott szembesíted
19/19 anonim válasza:
Jaj. Én ilyen tizenéves csitriként csináltam.... azóta már felnőttem:) Neked se ártana.
Ha nem bízol benne dobd ki. Ha kavart másokkal mit keresel még mellette? Nem értelek komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!