Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálhatnék? Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék? Annyira elegem van már -. -

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok,7hónapja vagyunk együtt a barátommal,és olyan idegesítő,hogy mikor felhívom,hogy találkozzunk ( pl ha hétfőn találkoztunk,akkor már kedden hívom,hisz nem sűrűn van olyan,hogy egymás után két nap mindig találkozunk.) szóval felhívom, és akkor ilyeneket mond,hogy még nem tudom mi lesz,meg ilyenek,és majd hívlak. ezt már tudom hogy nála egyenlő a nemmel,de annyira idegesít,hogy én keresem meg találkozni akarok vele és ő meg nem mindig teszi.. nincs baj a kapcsolattal,szeretünk együtt lenni,csak én szeretnék mostmár biztos pont lenni az életében,hogy sok mindent csináljunk együtt,és ő felőle még nem érzem ezt.. most mit tegyek,ne keressem próbáljam "leszarni"?

egyáltalán nem csípem,ha igy keresztül néznek rajtam..

amúgy meg szeretem nagyon!! -.- csak ez a szokása egyszerűen idegesít nagyon..

2009. dec. 5. 18:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hát azt hiszem ez lesz.. most nem keresem,majd aztán úgyis észbekap..
2009. dec. 5. 19:30
 12/12 anonim ***** válasza:
ha lesz*r akkor te is tedd ugyanezt. csak egy kis ideig. Ne keresd, ne mássz a nyakára és várd meg mit fog lépni, keres-e, hiányzol-e majd neki. Amugy meg örülhetne, hogy egy lány keresi...
2009. dec. 5. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!