Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátomat?
Figyelt kérdés
Együtt élünk.De a barátom mindennap a pénz miatt veszekszik velem,Sajnos csak jövőhéten kapom meg a fizetésemet,mert beteg voltam.Tegnap este kiabál velem,mert vettem 1 szál cigit,az övéből,erre rám kiabált,nem az én pénzemből vett cigit szívd:( mindig kiabál velem,én meg mondom neki,hogy ne aggódj,hétfőn kapom meg a fizumat,erre ő azt válaszolta,hogy van péntekig határidőm,ha addig nem kapom meg a fizetésemet akkor takarodjak el innen,a közőrsházunkból,már 2 éve élünk együtt,mit kéne tennem? 22/L Mindennap ugyanaz..:(2014. jan. 30. 15:52
1/6 anonim válasza:
Leülni vele és megbeszélni a dolgokat.Meg kellene kérdezned hogy miért ilyen veled stb.Állj ki magadért,ne hagyd hogy egy férfi ok nélkül megalázó helyzetbe hozzon!
3/6 anonim 

válasza:

Gondold végig alaposan,te hogyan viselkedtél a két év alatt,és ő hogyan viselkedett veled szemben.Lehet,hogy mostanra megromlott a kapcsolat,ő úgy érzi,anyagilag vagy más szempontból kihasználod vagy lehúzod,még akkor is,ha nem direkt csinálod és nem ez a célod.Mindenképpen tudatosítsd benne,hogy nem akarod őt kihasználni,és beszéljétek át a félreértéseket.Csak akkor javul a helyzet,ha megbeszélitek a gondjaitokat,különben csak gyűlni fognak a sérelmek,és ez lesz a vége.Egyébként én nem javaslom,hogy azonnal szakíts,mert mindketten lehettek hibásak a kialakult helyzetben,nem ismerünk titeket.Talán még lehet orvosolni a problmáitokat,de ehhez megfelelő hozzállásra lesz szükség mindkettőtök részéről.
4/6 anonim 

válasza:

Gondolom nem a cigi a veszekedés igazi oka. Tuti van valami igazi ok, csak vagy te nem látod, vagy nem írtad le most, hogy jól elhordjuk a barátodat egy utolsó bunkónak és te jobban érezd magad.
(Amúgy komolyan nem értem, ha valakit nem vet fel a pénz, akkor mi a jó fenéért cigizik ilyen árak mellett, amikor rá sincs szokta? Ha neked elég 1 szál egy napra, akkor rohadtul nem vagy nikotinfüggő.)
5/6 anonim 

válasza:

Hozzáteszem,az is lehet egy gond,hogy te nem jól osztod be a pénzt,emiatt rászorulsz a barátodra több ízben,ő meg ettől egy idő után ingerült lesz,pedig lehet,hogy amúgy nem bántana téged.Vagy anyagi gondjaitok vannak,és ő úgy érzeheti,hogy valamennyire kihasználod,még akkor is,ha nincs így.Persze neki sem így kéne reagálnia,de azért gondold végig,hogy egy együttélés nem csak egy fős játék.
6/6 anonim 

válasza:

Én kb azonnal költöznék, és bírósági úton követelném a közös házból nekem való részt, vagy pedig tőle lakbért, amiért az én tulajdonomat is képező házban lakik.
A pénzből meg bérelnék saját lakást... de ezt tuti nem tűrném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!