Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a volt barátomat?
Nem kellene tartani a kapcsolatot vele. Alap. Főleg, aki még féltékeny. Ez meg az alap alapja. Ne akarj már vele összejönni. Nem is értem, mi a kérdés. Milyen barátod? Mire vedd rá?
Kevés még a tapasztalatod biztosan, de én mondom, nem elég jó társ ő neked, meg kell adnod magadnak az esélyt, hogy jobbat találj, és mindezt úgy kell csinálni, hogy őt leépíted.
Szerintem minden nő rájön egy idő után arra (amire te még nem), hogy ha az adott srác nem jó neked úgy ahogy van, akkor NEM SZABAD, TILOS, ELVETENDŐ, hogy meg akard változtatni. Főőleg most, hogy már együtt se vagytok!
De te még most is ott tartasz hogy "azt akarom, hogy jobban mutassa ki az érzéseit". A-A! Ez nem ő. És nem a te dolgod, hogy megmondd, milyen legyen. Te vagy így fogadod el, vagy... amit már elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!