Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem fura (egy kicsit)?
A volt barátommal megint jóba lettünk. Egy ideje barátkozunk újra és beszélgetünk a suliban. Ő minden lánnyal nagyon jól kijön, kedvesen szól hozzájuk.
Engem "Édesnek", "Drágámnak" hív, gondolom csak hülyéskedésből/kedveskedésből. Puszikat küldözget mikor szünetben találkozunk.
Tudom hogy nagyon barátkozna és ez aranyos, vannak más fiúbarátaim és velük is ugyanígy hülyéskedek. De tőle ez egy kicsit fura.
Szerintetek mondjam meg neki, vagy én is szálljak be ebbe a bolondozásba? Nem fognak mások hülyén nézni ránk a suliban, akik tudják hogy mi anno jártunk? Mi a véleményetek?
Nem furcsa, megnyugtató tudat egy srácnak az, ha tudja hogy volt csaja nem dühös rá.
Akkor van csak kis komplikáció, ha egyikőtök többet akar a másiktól.
Nem tudom hogy ő mit akar tőlem de szerintem csak szimplán barátkozik, ennyi :) És én se akarok többet barátságnál. Meg már lassan 1 éve hogy szakítottunk. Ha akart volna eddig is valamit, akkor már simán jelezhette volna, szóval nem hiszem.
Csak az, hogy számomra ez egy kicsit különös. De majd hozzászokok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!