Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem figyel rám eléggé. Mindig ír meg minden nap beszélünk, de három hónap alatt még soha nem bókolt nekem és ezt ő maga állapította meg. Két hónap után megkérdezte milyen színű a szemem. Ez nem fura egy kicsit?
Figyelt kérdés
és úgy érzem a lelkem nem kap elég törődést ezért újabban a fiú ismerősök sokat írnak rám és nem vagyok ellen hogy találkozgassak velük,de nem akarok semmit tőlük helyesek nem arról van szó de jólesik hogy bókolnak és törődnek velem ilyen szempontból,megcsalásra sosem lennék képes.A szexben is folyton önző.Mit tegyek hogy jobbá tegyem a leálljak azzal hogy másoktol kapjam meg amit tőle nem kapok?2012. márc. 31. 13:12
1/5 anonim válasza:
Keress mást,aki nem önző,és figyel rád.
2/5 anonim válasza:
Szerintem tudod te is, hogy mit kell tenned...
3/5 anonim válasza:
Az előző két válaszolónak üzenem hogy annyira buták és kicsinyesek vagytok hogyha fájna már a falba vernétek a fejeteket . Itt minden felmerülő problémára egyből az a válasz hagy ott keress másikat aki figyel rád és hasonló sületlenségek . Arra nem bírtok gondolni hogy akár az ilyen nemű dolgokat meg is lehet beszélni és rá lehet világítani az embert a hibáira és hiányosságaira?
4/5 anonim válasza:
a srác tudja, hogy mit szeretnél.
direkt nem adja meg.
majd ha titokzatos leszel felé, akkor fogod érdekelni.
amíg nyitott könyv vagy, addig nem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a megbeszeles jobb, probalj utalni arra hogy hianyzik a kenyeztetes.. Vagy egyszeruen mond meg neki, hogy neked ez igy nem tetszik. A titokzatossag is bevalna.. Szerintem megeri eloszor kuzdeni ertetek es csak utana ha nem megy akkor keress mast.. Az igazi szerelem es parkapcsolat mindenen atmegy, es mindenert kuzd.. ugyhogy ha o nem, te legalabb kuzdj erte .. Ha nem megy akkor lepj tovabb.. remelem sikerul megmenteni..puszi (18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!