Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, közületek kik azok, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek és kik azok, akik szexuális kapcsolatot? (írjatok indoklást és életkort is)
Hosszútávra keresek (nem 2-3 -6 évig) hanem végig!
Én szelídebb, kedvesebb, erkölcsös ffit keresek.
Sok lány van ilyen.
De:
Sok lány van, akinek csak szex kell, ők keresik a macsós kaszanovákat.
Nekem ha nincs barátom, akkor egy helyes, rendes srác alapból bármikor szóba jöhet, mint később komoly kapcsolat. :) Persze van, amikor kevésbé van szükségem egy kapcsolatra, de csupán szexre nem használnék valakit, flörtölgetni gyakran szoktam, max. csókig eljutni, de lefeküdni soha. Szóval inkább hosszú távú kapcsolatot keresek, de mostmár azt sem feltétlenül, csak tengek-lengek. :)
18/L
ebből azt szüröm le hogy a válaszolóknak írsz privátban aszerint a sorrend szerint, hogy ki keres egyalkalmasat, aztán ki többet. jó csel
;) így tova
Csak olyat keresek, akit hosszú távon is el tudok képzelni.
Aki mellett megmaradok.
De persze sosem tudhatom, hogy meddig fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!