Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Akit szeretünk, azt elengedjü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Akit szeretünk, azt elengedjük" Ti mit tennétek a helyemben, ha a barátotok elmenne külföldre tanulni?

Figyelt kérdés

Régóta gondolkozik azon,hogy kimegy külföldre egyetemre(repülővel kb 1600km). Lassan 5,5 éve vagyunk együtt, de már 1 éve együtt is élünk. Én sajnos nem tudok vele menni, rossz az angolom, anyukámat nem akarom itthon hagyni egyedül, nincs senkije, aki tudna segíteni, ha baja van, van egy kutyám is, nem tudom és nem is akarom odaadni senkinek(gondolom a vele való kiköltözés nem megoldható vagy legalábbis nem egyszerű)

Nem akarom itt tartani, szeretném, ha lenne egy valamit érő diplomája, világot látna, megtanulná tökéletesre a nyelvet és még számtalan előnye lenne az egésznek.

Viszont a távkapcsolatban nem hiszek, egy felnőtt férfi nem fogja kibírni, tudjátok.. Max szünetekben látnánk egymást, lehet még akkor sem.

Ti mit tennétek?

2014. jan. 30. 02:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Felnőtt férfi nem fogja kibírni?"

Ugyanmár...azért vagyunk emberek, hogy az ösztöneinken tudjunk uralkodni. Én 3 évig éltem távkapcsolatban a párommal, csak mert mind a ketten "valamit értő" diplomát akartunk, egyik szak nem volt a másik városban. 2-3 szesszióban 4 hetente találkoztunk és lám egyikünk se d.gott félre. Sőt, eszünkbe sem jutott. Nem tudom más férfi hogy van, de az én párom akit nem szeret nem tud ágyba vinni, lehet akármilyen csini csaj...

Nos, ezek után költöztünk össze. Én még most is "megengedném", hogy elmejen külföldre, de már egyikünk sem akar, a másik nélkül, már családot tervezünk, esküvőt...

Amúgy meg NEM ÉLHETED az édesanyád életét, nem adhatsz fel ilyen dolgokat, mert nem tudod őt egyedül hagyni. Neked is egy életed van. Attól megteheted a körülményektől függő lehető legtöbbet érte, nem jelenti azt, hogy kevésbé szereted.

A kutya? nos ebben a helyzetben vagy utánajársz, hogy hogy lehet kivinni a kutyát (am a legtöbb országba nem kell semmi nagy, csak veszettségi oltás, oltási könyv, útlevél, de ennek nem nagy dolog utána nézni)...

Szóval döntenetek kell, lehetőleg közösen. Amúgy rossz angolból is lehet még jó :)

23-L

2014. jan. 30. 07:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem kalandorkodni menne ki, hanem tanulni. Ha nem tanulni menne ki, hanem mondjuk a munkahelye kuldene kikuldetesre, akkor is hasonlo a helyzet.

Regen ismered mar. Tudnod kellene helyen kezelni a dolgokat.

Amugy anyud es a kutyad itthonhagyasa csak kifogas, a nyelv nem ismerete pedig magyarazkodas.

Anyukad es a kutyad sem fogja megkerdezni amikor meghal, hogy itt hagyhat-e. Tudom ez egy hulye megfogalmazas, de talan jol mutatja viszonyunkat a vilaggal.

Ha ki szeretnel menni, akkor azon gondolkodnal, hogy hol csinaltass utlevelet a kutyadnak es keresned a megoldast, hogy anyukad sem maradjon gondoskodas nelkul.

A sajat eletedet eljed es ne maset! Ha menni akarsz, menj.

2014. jan. 30. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:

"Akit szeretünk, azt elengedjük"

NA ENNÉL HÜLYÉBB VALAMIT MÉG NEM HALLOTTAM. Mi az, hogy elengedni. Mia az, hogy szeretni. Épp ez az, ha szeretünk valakit addig nem hagyjuk békén, addig nem hagyjuk nyugodni mig az a valaki a miénk nem lesz. pffffffff ez elég szánalmas felfogás és igazából ez a gyűlölet egyik fordított megfogalmazása....én szeretem Liát...és soha el nem engedem...pedig gyűlöl, meg utál meg nem is jövök be neki...elvileg el is utazott Pestről....de nem adom fel....utána megye majd ha akarja ha nem...fel kell jelentenie, vagy meg kell veressen pár kemény legénnyel, hogy leszálljak róla..sőt még utána s vonyítani fogok utána mint egy kutya, mert kutya vagyok akit megszeretek azt soha az életben el nem engedem..ilyen vagyok én...

ha lemondasz róla akkor nem szereted.....

2014. jan. 30. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!