Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti jártatok/járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti jártatok/járnátok ilyen fiúval?

Figyelt kérdés
Úgy értem aki kb. 15 cm-el kisebb nálatok, mert szerintem nem számít a magasság. De ha jártatok nálatok kb. 15 cm-el kisebb fiúval milyen volt? Mármint ezt arra értem ha meg akar csókolni pl. akkor nem lesz gáz hogy nem ér fel? vagy valami iylesmi

2014. jan. 29. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jajj, hagyjuk már ezt a rossz dumát.. és jó lenne, hogyha te, és a hozzád hasonlóan gondolkozók nem akarnák ezt bebeszélni a pasiknak, mert ez EGYÁLTALÁN NEM ÍGY VAN! Egy 170 cm-es pasi minden, csak nem alacsony. Tudod, én 170 centis vagyok lányként, és a legtöbb csaj alacsonyabb nálam a környezetemben. De eddig akármelyikükkel dumálgattam a pasikról, egyiknek sem a tőlük 20-30 centivel magasabb srácok jöttek be, sőt. Igaz, mint mindenben, biztos ebben is akadnak kivételek. Na de hogy a nők 5%-nál lenne csak esély... pfff, ugyanmááár...

Csak egy jó tanács: inkább adj hálát a Jóistennek, hogy nem maradtál 150 centis, és ne a magasságodra fogd, ha valamelyik csajnak nem jössz be, máshol keresd a hibát!

2014. jan. 30. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 9-es válaszoló. #10-es Ez a kis ember nagy bottál jár duma rám nem igaz, nekem kicsi és vékony a farkam is 12-13cm... :(. Az meg, hogy nem számít a nőknek a magasság egy kamu. A YT-on tucatnyi olyan videó van, ami ezt a fals megállapítást szedi darabjaira. Igen a nők 5-10%-nál van egy kb 170cm-es férfinak reális esélye. Engem a magasságom miatt utasítottak már el, és a farokméretem miatt is dobtak, ja és nem plázacicákkal jártam, mert náluk egy alacsony férfi alapból esélytelen. Nem azt mondom, hogy esélytelen egy alacsony férfi, lehet alkalmi vagy rövid idejű kapcsolata. Ellenben hosszú távú kapcsolatra nem nagyon számítunk. Svédországban végeztek tanulmányt erről (ott 175cm már alacsonynak számít!!), és arra jutottak hogy a 180cm és ettől magasabb férfiak 10-12%-va volt egyedülálló, míg a 170cm körüliek 56%-a egyedülálló volt.

Mind a farokméret,mind a magasság fontos szempontok egy hosszútávú kapcsolatban.

2014. jan. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!