Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitcsináljak? Mindenki rajtam fog röhögni? Vele meg nem jövök össze?!
van egy srác akinek már régebben megmondtam hogy tetszik de akkor eléggé utált és nem jöttünk össze. azóta haverok lettünk és tegnap rábeszéltek hogy mondjam el neki a dolgot hogy megint tetszik.. aztmondta hogy majd másnapra eldönti hogy összejöjjünk-e.. a legjobb haverja szerint van esélyem nála..
de közben barátnőim megtudták, hogy volt valami szivatás tegnap és a srác ma nemet fog mondani.. és már nemértek semmit. félek hogy mi lesz ma,. ezután gondolom haverok nem leszünk többet.. nemakarom hogy mindenki rajtam röhögjön!:(
18lány vagyok a fiú is 18éves.
igen elég nagyképű:S.. majd ma este kiderül hogy mi lesz ha találkozom vele..
és valóban az utolsó hozzászlónak igaza van.. ideje végre fiúk terén nem ilyen kislányosan viselkednem..
Egyetértek! Mi az, hogy "másnapra eldönti"??
Nem ovisok vagytok már. Ha akarna valamit, akkor tegnap lépett volna.
Kicsit olyan, mintha mérlegelné, hogy megéri-e neki az erőfeszítés, hogy lefektessen, vagy küldjön el téged, bár akkor ugrik egy szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!