Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá párom hogy táncoljon velem? 18/L
Kérdezz rá,lehet,hogy emögött sztori van.
Ez sötét és rossz emlékű sztori...
Valahogy növeld az önbizalmát, talán táncórával, és pár pohár bor is segíthet. Remélem sikerül rávenned. Amikor sikerült, akkor oszd meg a receptet a feleségemmel is.
36F
Én is ugyan olyan vagyok mint a barátod, csak 19.
Valahogy nem tudok jól táncolni, abba menne max bele szerintem ha otthon tanítanád meg táncolni úgy, hogy senki se lássa hogy szenved az elején :)
Engem legalábbis így fűzhetne be a frissen szerzett barátnőm :)
Olyasmi vagyok, mint a barátod. Tisztában vagyok a képességeimmel, táncolás szempontjából igazi antitálentum vagyok. Anno egy szalagavatón megmutatták, hogy hogyan kell keringőzni (mind a 8 lépést, amire egy szalagavatón szükség van..), és onnantól kezdve ezt az EGY táncot bárkivel bármikor be merem vállalni.
A szórakozóhelyen saturészegen seggrázásból már kinőttem, pedig még nem vagyok olyan öreg.
Ha valaha táncolni is fogok, szerintem az csak a tipikus öregember tánc lesz, amikor lépegetni kell jobbra-balra dőlöngélve a romantikus zenére, mint a filmekben.
Tehát visszatérve. Mutass meg neki otthon alap dolgokat, ha nagyon azt akarod, hogy táncoljon veled. Látod, nálam is bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!