Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott! Vajon visszajön még hozzám?
18 éves lány vagyok a volt párom 23 éves!Kb másfél hete mondta, ki a szörnyű szakítást,de már kb 2 hónappal ezelött sejtettem,hogy valami nem stimmel:( Észrevettem,hogy nem mondja azt,hogy szeretlek nem úgy viszonyúl hozzám mint azelőtt.Ez nagyon bántott, de bíztam benne,hogy csak rosszak a napjai és én csak úgyanolyan voltam mint eddig!Rolam annyit kell tudni,hogy én ha szeretek valakit akkor én mindent megteszek érte, nagyon szerelmes vagyok és ezt ki is mutatom neki.(pl:(hülye példa)kiviszem a koszos zokniját hülyén hangzik,de én ilyen vagyok nem akarom elengedni mellőlem állandóan bújok,puszilgatom, mert írtóra szeretem)Eddig nem nagyon ment el haverokkal hétköznap meginni vmi ütcsit,de mondom kb 2 hónapja kezdődött ez is...na most vagy csaj van a dologban,de én azért nem tippelek erre, mert őszinte legalább is én úgy tudom és azt mondta,hogy nincs csaj a dologban.A valódi ok,hogy elhagyott az az volt,hogy már nem szeret:(Ezt mondta nekem nem érez már úgy irántam pedig mindent megteszek neki, mindent megteszek a kapcsolatért igaz sokat veszekedtünk, mert én is makacs ő is makacs!Én nagyon kivagyok készülve, mert írtóra szeretem és azt akarom,hogy jöjjön vissza hozzám nem bírom nélküle ki mindennap elsírom magam mert annyira fáj a szívem!De ami még fontos az az,hogy amióta szakítottunk ebben a másfél hétben majdnem mindennap felhívott és elmesélte mi történt vele aznap vagy elötte való nap és úgy mondta mintha még együtt lennénk:Smintha semmi nem történt volna és ha odajutnak a szavaink,hogy visszajön e akkor azt mondja,h ne haragudjak rá...nem tudja még milesz ne reménykedjek lépjek túl rajta...de nekem nem megy egyszerűen:(nem bírom kiverni a fejemből:(
Szerintetek visszajön még hozzám?:( (2 év 3 hónap az a bizonyos idő)

Engem is két év után hagyott el, de azt mondta szeret még, csak nem ugy mint rég, és hogy még akármi is lehet. szerintem ő maga sem tudja mit akar. Én is igy voltam mint te, mindent megtettem kedvenc kajáit főztem kiszolgáltam, szeretgetem,bujtam hozzá, mégsem kelletem
Most nekem is nagyon fáj a szívem, de nem hiszem hogy visszajön annál bűszkébbek a férfiak.ja és Ő 37 éves, talán tudnia kéne mit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!