Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakitot velem a barátnöm 2 évet voltunk eggyütt és az a válasza h neem érzi jól magát velem . Tobbi lent?
Az lenne a tippem, hogy beleszeretett valaki másban, vagy legalábbis nagyon megtetszett neki valaki és emiatt elbizonytalanodott, a te kijelentésed pedig megadta a kellő lendületet a döntéséhez.
Nem kell bánkódni, meg a csaj után kaparni, nem ér annyit. Most csak magaddal törődj, próbál minél több időt társaságban tölteni, szórakozni, feldolgozni ezt az egészet, átbeszélni másokkal a dolgokat, biztos van olyan barátod, aki meghallgat és ha mást nem, akkor legalább vigasztal.
Nem tudom te mit érzel, de azt hogy szeret azt szarul. Sorry. Szerintem másik pisi van a dologba.
Ha szerencsédvan vissza megy hozzád, mert az csak futó lesz.
Ha persze ezek után te még fogod akarni.
Szerintem azért mondta szemrebbenés nélkül,mert már egy ideje így gondolja,csak még nem tudta hogy mondja el,most viszont feljött a téma és nem rázta meg ennyire,mint téged...amúgy sajnálom,és ha kiderül,hogy nincs másik pasas a dologban,akkor szerintem az amit említettem.
Tényleg sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!