Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma szakitot velem a barátnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma szakitot velem a barátnöm 2 évet voltunk eggyütt és az a válasza h neem érzi jól magát velem . Tobbi lent?

Figyelt kérdés
nem tudom mi történ hetet vele . péntek szombat még semmi baja nem volt . ma meg kijelentete h nem szeretmár ugy és h neki idö kell .én erre azt mondta ha nem szeretsz akkor minek erröltetni és ö szem rebbenés nélkül kimonta h akkor vége . mit tegyek érzem h még szeret....bocsi ha kicsit hülyen fogalmaztam csak nem vagyok a topon.

#ggdcd
2014. jan. 27. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
hát testvér nem tudom milyen hiperaktív csajod volt de én képtelen lennék éjfél után szakítani mert olyan álmos lennék...
2014. jan. 27. 00:42
 2/9 A kérdező kommentje:
akkor huzá aludni baz. d
2014. jan. 27. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Az lenne a tippem, hogy beleszeretett valaki másban, vagy legalábbis nagyon megtetszett neki valaki és emiatt elbizonytalanodott, a te kijelentésed pedig megadta a kellő lendületet a döntéséhez.

Nem kell bánkódni, meg a csaj után kaparni, nem ér annyit. Most csak magaddal törődj, próbál minél több időt társaságban tölteni, szórakozni, feldolgozni ezt az egészet, átbeszélni másokkal a dolgokat, biztos van olyan barátod, aki meghallgat és ha mást nem, akkor legalább vigasztal.

2014. jan. 27. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom te mit érzel, de azt hogy szeret azt szarul. Sorry. Szerintem másik pisi van a dologba.

Ha szerencsédvan vissza megy hozzád, mert az csak futó lesz.

Ha persze ezek után te még fogod akarni.

2014. jan. 27. 00:45
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem ez feldolgozhatatlan jobban szerettem mint a saját életem nem birok nélküle élni
2014. jan. 27. 00:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez most nehéz egy hosszú kapcsolat után és úgy látom, hogy tényleg szereted ezt a lányt. De tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy nem keresed, nem mutatod ki, hogy sóvárogsz még utána és hiányzik. Ha ezt teszed, csak még jobban ellököd magadtól. Ő mondta ki, hogy vége, maximum ő fordíthatja ezt vissza - ha te belemész. Ne fuss utána semmiképp! Szerintem is vagy valaki más van, vagy túl monoton lett a dolog, nem tudom. Biztosan régóta kikívánkozott már belőle. Próbálj most olyan dolgokat csinálni amit szeretsz, amire rég nem volt időd például miatta, és barátokkal legyél sokat, az is sokat segít!! Kitartást
2014. jan. 27. 00:47
 7/9 A kérdező kommentje:
azóta nem irtam rá még ö irt utoljára hogy szeretné ha barátok maradnánk mert fontos része voltam az életében
2014. jan. 27. 00:52
 8/9 A.R. ***** válasza:
Egyértelmű: másik pasi te meg standbyba vagy az időkéréssel.
2014. jan. 27. 08:11
 9/9 Dorczyhhh válasza:

Szerintem azért mondta szemrebbenés nélkül,mert már egy ideje így gondolja,csak még nem tudta hogy mondja el,most viszont feljött a téma és nem rázta meg ennyire,mint téged...amúgy sajnálom,és ha kiderül,hogy nincs másik pasas a dologban,akkor szerintem az amit említettem.

Tényleg sajnálom...

2014. jan. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!