Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan párkapcsolatról amiben a két fél már legalább egy éve nem szexelnek, de lehet hogy már másfél?

Figyelt kérdés
2 fiatal egyetemistáról van szó. A férfi nem hajlandó gumiban csinálni, a csaj nem hajlandó gyógyszert szedni. Szerintem ez 22-23 éveseknél nem normális hozzáállás. Ja és elvileg nagy szerelmesek. Hogy bírják ki?
2014. jan. 26. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a vastag betűs kérdés elolvasása után az első gondolatom az volt, hogy why? minek ilyen kapcsolat? aztán az apró betű után csak annyit fűznék hozzá, hogy LOL
2014. jan. 26. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem párkapcsolat. Az aszexuálisok kapcsolata az, de ebben a helyzetben ők egy hülyeség miatt nem szexelnek. Egyébként amikor még csinálták, akkor hogy védekeztek?
2014. jan. 26. 22:20
 13/19 A kérdező kommentje:

egyébként tudom hogy nekem semmi közöm ehhez, csak hát kíváncsi vagyok hogy mások is annyira kiakadtak-e mint én...

A lány egyébként BIZTOS hogy nem csalja meg a barátját, és elvileg a barátja sem őt, mivel állandóan együtt vannak, ráadásul a fiú dolgozik és meló után rögtön találkoznak. De lehet hogy van a fiúnak alkalma rá.. Azt nem tudom.

2014. jan. 26. 22:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát amennyit tudok, hogy fél év után feküdtek le egymással. Egy pár hónapig szexeltek gumival, de aztán a csávónak elege lett abból. A lány már többször feküdt a csávó mellett pucéran, szinte majdnem minden éjszaka és elég sokszor próbálta már felizgatni. Úgy tudom, hogy nem impotens.
2014. jan. 26. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
az ilyen csávó elől menekülni kéne a csaj helyében... hidd el, tudom mit beszélek, átéltem hasonlókat csajként... nem normális ez a viselkedés...
2014. jan. 26. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:
ha nem kef*él másik csajjal és nem impotens akkor naponta kiveri, különben nem tudna meglenni egy pucér nő mellett! bizarr történet. bizonyára egyik fél sem kerek a történetben...
2014. jan. 26. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Én már eluntam az asszonyt, hozzá sem érek, ennek Ő még örül is. Egy - másfél év múlva kérdezd újra. Akkor tudok pontos választ adni.
2014. jan. 26. 23:01
 18/19 anonim ***** válasza:
2 idióta egomániás hülye. mind a 2en megérdemlik egymást!
2014. jan. 27. 12:17
 19/19 A kérdező kommentje:
UPDATE: Azóta már befejezték az egyetemet és az elmúlt 2 évben kb. 5x csinálták és még együtt vannak.
2016. aug. 31. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!