Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy akit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy akit nagyon szerettem másfél hónappal ezelőtt már csak szánalmat érzek iránta? (megcsalt)

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:
mert megcsalt talán!
2014. jan. 20. 02:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, de ha meg látom az utcán a lányt, vagy facebookon kiráz tőle a hideg. :D
2014. jan. 20. 02:34
 3/7 tevetke ***** válasza:
Ennyi... meg is válaszoltad a kérdést. Ezen felesleges pörögni így hajnal fél 3 tájékán... :D
2014. jan. 20. 02:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ott van zárójelben a válasz is
2014. jan. 20. 03:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem történt valami olyasmi ami kiválthatta ezt?
2014. jan. 20. 04:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert kiábrándultál belőle, megutáltad azért amit tett. Velem is igy volt és örülök mert sokkal könnyebb volt igy továbblépni! Ez normális!!

Az lenne fura ha nem így éreznél.

2014. jan. 20. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
én is kiábrándultam,pedig nagyon szerettem.hasonló történt velünk is.
2014. jan. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!