Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiúk annyira nem a külsőt nézik, miért van több kisminkelt, illetlen ruhába öltözött csajanak barátja?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 20:28
11/15 A kérdező kommentje:
Persze ez vontakozik a kivételekre is,ami a fiúk között is van,de olyan sokan vakok.
2014. jan. 26. 20:39
12/15 anonim válasza:
Cicukám, mondatértelmezés nálatok is elvárás...
"nem annyira fontos a külső" = más fontosabb, de a külső IS fontos attól még
13/15 anonim válasza:
De egyik sem feleség..vagy mlesz csakádanya amíg ilyen.., ezekkel a csajokkal villognak csak a pasik. Ezek a csajok kaphaóak, tehát velük kufircolnak.. Ha nem változnak nem veszik el őket, vagy nem velük alapítana családt akár házasság nélkül..
14/15 anonim válasza:
Leírom a saját példámat kedves kérdező: láttam, hogy milyen rohadt felszínesek a lányok (nincs kivétel a korosztályomban!).
Ezért én is az lettem. Minek ismerkedjek átlagos lánnyal, mikor vannak szép lányok is? Belsőre meg ugyanolyan felszínes mindegyik.
15/15 anonim válasza:
az a cink ha a csaj egyszer megjelenik smink nélkül, és rohadt ocsmány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!