Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogyan cselekednék helyesen?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal és rengeteget veszekszünk ( minden kis hülye apróságon ) . Sajnos a szeretet ellenére is úgy érzem , hogy neki is és nekem is terhes lett ez a kapcsolat :( pedig teljes szívemből szeretem , ezért is olyan nehéz ! nem is tudom miért tartunk még ki egymás mellett , hiszem mind a ketten egyformán hibásak vagyunk ! nagyon sokszor próbáltuk megoldani a helyzetet , de pár napnál tovább nem sikerült ! a mai veszekedés után úgy érzem , h talán jobb lenne , ha kilépnék ! de sajnos nincs elég akarat erőm hozzá és nem is tudom , hogy hogy kezdjek neki , hiszem ha hív vagy írj mindig válaszolok neki ! már annyi mindennel próbálkoztam de szivesen elfogadok bármilyen tanácsot is a kapcsolat megmentéséhez vagy a szakításhoz !!2009. dec. 4. 19:08
1/3 anonim válasza:
Szia! Jajj :( Hát sajnos az ilyen előfordul, kihűlt a kapcsolatotok. Ő ugyanúgy vélekedik, ahogy te? Hogy ki kellene lépni a kapcsolatból csak nem megy? Akkor javaslom, hogy tartsatok meghatározatlan idejű szünetet, és ha nem megy egymás nélkül, akkor újra kezdhetitek tiszta lappal, minden sokkal jobb lesz :) Ha pedig egymás nélkül jobb, akkor is békében váltok el, nem lesz harag, tisztességesen megoldottátok az egészet :)
2/3 anonim válasza:
nehéz helyzet!
Sajnos ez hosszútávon már nem működne, úgy mint rég.Én 7 hónapot voltam a párommal.Az első két hónap csodálatos volt.utána jöttek a bökkenők.kirúgták, én tartottam el, én túlóráztam hogy meglegyen mindene.A vitáink mindennaposak lettek, a helyzet teljesen elfajult.Ha ki is békültünk, két óra nem telt bele és újra vitatkoztunk.de mégsem tudtam otthagyni.Tönkrementem mint lelkileg mint, anyagilag.Aztán egyik napról a másikra úgy döntöttem otthagyom.Nem bántam meg, mivel azóta úgy érzem megtaláltam az igazi lelki társam.Nehéz volt kimondanom, de olyan időpontot választottam hogy ott legyenek mellettem azok akiket szeretek, és akik segítenek ezt túlvészelni.
3/3 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak: először is köszönöm ! :) am igen a párom is sokszor vélekedik úgy, hogy talán jobb lenne egymás nélkül , de végül mindig az van h ő szeret csak a veszekedések ne lennének ! fordítva ugyanez ! a szüneten már én is gondolkodtam , de vhogy ahoz sincs erőm ! mondjuk ez az én hibám mert nem vagyok határozott és hiába mondom azt , hogy vége v szünet ! végül mégis beadom a derekam ... de lehet megfontolom a szünetet !!
2009. dec. 4. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!