Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érdemes szeretkezni a párunkkal?

Figyelt kérdés
1,2, 3 stb.hónap vagy még több is lehet, hogy ne legyen csalódás.
2014. jan. 26. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Amikor csak jól esik.

Minnél tovább áltatod magad és képzelsz be dolgokat annál nagyobb csalódás lesz a valóság.

2014. jan. 26. 12:38
 12/16 anonim ***** válasza:
12:33 én is ilyen vagyok (voltam). Nálunk tényleg az elsö randin (elsö alkalommal, hogy láttuk egymást :D) megtörtént, és mi is házasok vagyunk azota. :)
2014. jan. 26. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Nálam attól is függ, mennyit találkozunk. A mostani párommal 1 hét után volt, de szinte minden nap találkoztunk. (Már majdnem 2 éve együtt vagyunk, szóval nem dobott el, mert "ilyen gyorsan" megtörtént.)

Előtte meg 3 hónap volt, de az távkapcsolat.

2014. jan. 26. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért lennék bátor csaj?

Ha két ember vonzódik és kedveli egymást, ha szimpatikusak a másik számára, ha egy hullámhosszon vannak, akkor szextől függetlenül abból kapcsolat lesz.

Egyébként a férjemmel nem terveztem, hogy komoly kapcsolat lesz belőle, kívántuk egymást, így megtörtént a szex, majd pedig sokat találkoztunk, ő udvarolt nekem, majd pedig egymásba szerettünk. Vagyis meghódított.

Nem mindenki úgy van beállítva, hogy érzelmek vagy valamilyen kapcsolati biztonság kell a szexhez. Én ilyen voltam mindig is és nem egy komoly kapcsolatom volt a férjem előtt. Akivel csak szex volt, azzal tisztázva voltak, hogy mik a játékszabályok.

2014. jan. 26. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:

4 és 5-ös vagyok.

Most a véleményem miatt lettem lepontozva vagy a helyesírásért? Azt hittem a vélemény számít... :S:(

2014. jan. 26. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:
volt már olyan, hogy egy éjszakás kapcsolatból lett komoly kapcsi, szal akár még járás előtt is lehet szexelni, hónapokig inkább a tinik szoktak várni, szerintem olyan 1-2 hét után már szoktak szexelni a párok
2014. jan. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!