Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes szeretkezni a párunkkal?
Amikor csak jól esik.
Minnél tovább áltatod magad és képzelsz be dolgokat annál nagyobb csalódás lesz a valóság.
Nálam attól is függ, mennyit találkozunk. A mostani párommal 1 hét után volt, de szinte minden nap találkoztunk. (Már majdnem 2 éve együtt vagyunk, szóval nem dobott el, mert "ilyen gyorsan" megtörtént.)
Előtte meg 3 hónap volt, de az távkapcsolat.
Miért lennék bátor csaj?
Ha két ember vonzódik és kedveli egymást, ha szimpatikusak a másik számára, ha egy hullámhosszon vannak, akkor szextől függetlenül abból kapcsolat lesz.
Egyébként a férjemmel nem terveztem, hogy komoly kapcsolat lesz belőle, kívántuk egymást, így megtörtént a szex, majd pedig sokat találkoztunk, ő udvarolt nekem, majd pedig egymásba szerettünk. Vagyis meghódított.
Nem mindenki úgy van beállítva, hogy érzelmek vagy valamilyen kapcsolati biztonság kell a szexhez. Én ilyen voltam mindig is és nem egy komoly kapcsolatom volt a férjem előtt. Akivel csak szex volt, azzal tisztázva voltak, hogy mik a játékszabályok.
4 és 5-ös vagyok.
Most a véleményem miatt lettem lepontozva vagy a helyesírásért? Azt hittem a vélemény számít... :S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!