Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adnátok fel a nőért, akit szerettek? (Mondjuk ha össze szeretnétek költözni)
Pl: A nő nem tűr állatot a lakásban,(kutya, macska) mert ő ő takarít utána és akármennyire is rendesen vannak tartva, nem higiénikus. Neked viszont van egy kedvenc ölebed, ami mióta megvan, az ágyadban aludt.
Dohányzás! Eddig mindig ott és ahol akartál, rágyújtottál. Most a párod azt szeretné, hogy télen-nyáron, hóban-fagyban menj ki az erkélyre.
Mindkettőtöknek van állása, a házimunka nagy részét a nő végzi, mégis megkér, hogy legyél te a szemét leviteléért felelős manager. :) Megtennéd? Esetleg hajlandó lennél kicsivel több segítséget felajánlani? (Anyukádnak otthon sosem kellett ezelőtt "besegíteni", még a zoknidat is párosította helyetted)
Ilyesmikre gondoltam. Meghoznátok ehhez hasonló "áldozatot" vagy fenntartásokkal kezelnétek?
Hát, állatot én sem akarok, nem dohányzom, a szemetet mindig nekem kell kivinni, még takarítanom is nekem kel. Igen, megtenném a szerelmemért (ha lenne...),
20/F
1.kapott ő is ciki kutyát amitől elolvadt.
2.alap igényszint,hogy lakásban nem dohányzunk.
3.a szemét levivés semmi a mosogatáshoz és a takarításhoz képest,ezért boldogan vállalom.
úgyhogy a felsoroltakat nem tartom semmilyen szinten áldozatnak.
Kutyám nincs lakásban, de ha lenne akkor a nőnek kellene megszoknia, mert az ziher hogy maradna a kutya.
Cigizni nem cigizek, szemét levitel meg nem plussz munka, ha amúgy is megy valahova az ember akkor fogja azt leviszi.
Házi munkába a vasalás amit biztos, hogy nem vállalnék, a többi nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!