Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi vagyok, de a fiatal lányok jönnek be. Ismerkednél egy ilyen idős férfival?
Mindig is a fiatal lányokhoz vonzódtam. Nem szeretem a korosztályomat, teljesen elfásultak és elhagyták magukat. Pedomaci és hasonló kommenteket kérem mellőzzétek, nem pedofil vagyok, nem a gyerekek tetszenek. Jóval fiatalabbnak nézek ki, általában 30-nak mondanak. A legkevésbé se úgy viselkedek mint a harmincasok. És úgy általában az életkoromat kivéve semmi se utal arra, hogy milyen idős vagyok. Engem a legkevésbé se zavar a nagy korkülönbség. Nincs feleségem, nincsenek gyerekeim, nem vagyok elvált, egyszerűen élem és élvezem az életem ugyan úgy mint tíz vagy tizenöt éve.
Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről.
Életkort kérlek írjatok a válaszban!
"fiatal lányok jönnek be"
Az sem mindegy,hogy mennyivel fiatalabbak.
Neked kb. mit jelent a fiatal?Vagyis,meddig mennél a kort illetően?
Csak azért kérdezem,mert szerintem nem mindegy az sem.
Nem vagyok elfásult és nem hagyom el magamat. 34/N
Azért kíváncsi lennék mennyi nőd volt...
Kedves kettes, nincsenek mentális problémáim, konkrétan 140-es az IQ-m. Egyszerűen mások a preferenciáim mint másoknak.
Amúgy pedig nem érdekel, hogy mennyire fiatal. Az a lényeg, hogy okos legyen. Nagyon sok fiatal lány van, aki sokkal érettebb mint a korosztálya. Ők meg is szenvedik ezt, nem tudnak mit kezdeni a velük egyidős férfiakkal. Én nagyon szeretem ezt a típust. De ha mindenképp kell alsó határt húzni, akkor 19-20. Volt már ilyen kapcsolatban részem és nagyon jól megértettük egymást. Teljesen máshogy gondolkodott mint az átlagos 19 éves.
Ennél fiatalabbal nem hiszem, hogy kezdenék.
Ha te vagy Benedict Cumberbatch, írj!
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!