Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytatok már el úgy valakit, hogy tudtátok, szál egyedül marad az illető?
Pasim külföldről költözött hozzám pár éve,az addigi életét ,munkáját maga mögött hagyva miattam.A nyelvvel nehezen boldogul, így egyelőre legalja munkákat tud csak elvállalni,kevés pénzért.
Jóformán senkije nincs itt rajtam kívül.
Viszont megromlott eléggé közöttünk a viszony,én elhagynám,de sajnálom is. Tudom,nem helyes dolog, de még ha nem is működnek köztünk a dolgok,attól még szeretem,mint embert és érdekel,mi lesz vele.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
nem, de ha csak a sajnálat kötne hozzá elhagynám és megmondanám, barátként azért számíthat rám.
én tényleg segítek bárkinek aki hozzám fordul, de mint barát. Ez az egy nem megy, kapcsolatban lenni, rendelkezésre bocsájtani a testem valakinek bármikor, ha nem érzek iránta semmit.
Nekem ehhez kell a szerelem én nem bírom máshogy.
Voltam már hasonló helyzetben.
Bár nem külföldön, itthon, de a bnőmnek nem voltak barátai, senkije a családján kívül.
Sosem értettem, de ő ennyire családközpontú volt, a családja viszont ezt kihasználta, mindenkivel ő törődött, minden probléma rajta csattant. Én voltam az egyetlen támasza.
Aztán megromlott a viszony a részemről, de elkövettem azt a hibát, hogy vártam. Most épp fontos vizsgára készül, most ez, most az stb... A végén meg már annyira nem bírtam, hogy egyik napról a másikra ott hagytam. Randa dolog, talán nem lett volna annyira az, ha időben szólok.
Ez van. :(
Szívesen.
Megbántottam, igen, mivel úgy léptem le, ahogy. A gond inkább az, hogy nagyon nehezen értette meg a valós okát.
Új életet kezdtem? Hmm.. hát, még mindig kezdem... :(
Nehéz, de végül mindig arra jutok, h sajnos így kellett lennie. Ha maradtam volna, sokkal rosszabb lenne.
A kérdésedre összegezve azt tudom mondani, h ha vége van a kapcsolatnak, arra nincs "megfelelő" időpont. Sajnálatból nem szabad együtt lenni senkivel. Természetes, h szereted, mint embert, stb.. DE vége. Ezzel én is így voltam.
Szivesen :)
Tenyleg nem vagy konnyu helyzetben. Ha meg szabad adni tanacsot, segiteni azzal tudsz mindkettotoknek, ha most minel tobbet kommunikaltok, ragjatok at mindent. Ha o is latja, h nincs vissza, hidd el, kisebb lesz a fajdalom.
Szurkolok, h jol alakuljanak a dolgaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!