Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondult? (Kicsitt hoszu de egy szot sem ertek belolle. )
Nos a lenyeg az hogy ki lettem rugva egy elege kenyes idoben ugyanis most kellene megszulesen a fiam.
Mi is tortent:
A paromal mar lasan 3 eve egyut vagyunk, elotte volt egy masik baratnom es nala maradt nehany szmelyes holmim amit nem tudam viszaszerezni.
A nyaron adott volt a lehetoseg es egy kolegamat el tudtam kuldeni a dolgaimert. Persze ezert o felvette a kapcsolatot a volt baratnomel
Most par napja a jelenlegi baratnom aki mar az utolso honapban van unalmaba elkezdett kutani es eszre vette, hogy a kolegam akivel o is nagyon joban van a facebookon ott van az ismerosei koszt a volt baratnom, eszt o kerdore vonta es en elmondtam, hogy mirol is van szo, hogy csupan a dolgaimert ment es ezert vette fel vele a kapcsolatot.
Nem mondtam el neki hogy viszaszereztem a cucaimat mert nem tartotam lenyegesnek
eszt o anyira rosz neven vette, hogy most azon lovagol hogy bisztos minden felet eltitkolok elole es o igy nem akar tovabb velem maradni es a fiamnak is jobb lesz ha en nem leszek ott mert ezekszerint kepes leszek hazudni barmikor...
Oszinten egy szot sem ertek az egeszbol...
Ki letem rugva mert elkuldtem egy baratomat a dolgaimert.
Megprobaltam neki elmagyarazni hogy rendbe rakjuk a dolgokat de nem halgat meg.
Nem erzem magam hibasnak hisz semi roaszt nem tettem de ennek elenere bocsanatot kertem ez neki nem eleg..a bocsanat keresemre azt a valaszt kaptam, hogy ne is menyek tobe haza...
Valaki segite eszt megerteni?
bocs a hejtelen irasert de vet fel az ideg es most abszolut nem erdekelnek a beszolasok
Nem szoktam ilyent mondani, de ti is inkább kisszéket faragtatok volna a gyerekgyártás helyett.
Mindketten éretlenek vagytok még rá.
Istenem mi lesz így szegény gyerekkel..
az eretseg szamunkra ott al, hogy eleg koran kezdtuk a nagy betus eletet,
O mar 16 evesen onelato volt kulon elt a szuleitok,
en mar 17 evesen dolgoztam, 19 evesen mar elkezdotott egy komoly karier a munkamban,
0t harom eve ismertem meg
ok lany es inteligens ezert nem ertem ezt a kirohanast
akar mien gondunk tamadt meg tudtuk oldani kozosen.
es most egy ien apro dlgo veget taszit el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!