Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utálják egyes férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják egyes férfiak, ha egy nő anyagilag független?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 02:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha egy nö anyagilag független, egyszerübben toväbb tud lepni pl egy rossz kapcsolatbol. De akinek nincs munkäja, a pasija tartja el, sokkal jobban ki van szolgältatva.

Vannak olyan ferfiak, akik nem engedik a felesegüket dolgozni, mer"minek azt....

Az en exem is ilyen akart lenni, csak nem jött össze neki.

2014. jan. 23. 03:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Főleg akkor, hogyha vesz nekem csokit a pénzéből.
2014. jan. 23. 05:24
 13/21 anonim válasza:
azok akik utálják, ha egy nő független az nem férfi, hanem kisfiú vagy nevezheted akárminek.
2014. jan. 23. 06:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem vagyok "egyes férfi".
2014. jan. 23. 08:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam olyannal aki ezt utálta volna.
2014. jan. 23. 09:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Az egyik exem is ilyen volt.

Lenézte a munkám, kiröhögött, + hangoztatta, hogy mellette a nő nem fog dolgozni. A másik örök

2014. jan. 23. 11:18
 17/21 anonim ***** válasza:
témája az volt, hogy a család az család, gyilkolhatják akármennyire egymást a szülők, ha gyerek van, válás nincs. Na, ő tudta, hogy másik kapcsolatból nekem van egy lányom, ennek ellenére összejöttünk. Szakítás (egyik) oka: Statisztikailag bizonyitott, hogy velem a fenti elv nem lehetséges..
2014. jan. 23. 11:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam, csak olyanról, hogy a férfiak nem szeretik, ha egy nő többet keres, meg eszesebb náluk. Aki nem szereti, ha egy nő független, annál komoly bajok lehetnek. Csak arra tudok gondolni, hogy így éli ki esetleg a dominanciáját, mert ő tartja el a nőt, de én még ilyen pasival nem találkoztam.
2014. jan. 24. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as örülj neki, hogy ilyennel meg nem talälkoztäl.

A legundoritobb fajta az összes közül. A volt ferjem ilyen.

-Minek neked penz?

-Minek neked munka?

Amugy mig együtt voltunk 2szer annyit kerestem mint ö. Szerintem ez zavarta. :P

2014. jan. 25. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg léteznek ilyen "egyes" férfiak.

Nekem is sokhoz volt már szerencsém. De bennük az volt, hogy a nő az segítségre szoruló lény, és az egyetlen funkciója a férfi vágyainak a kielégítése, amiért cserében eltartják.

De szerencsére tényleg vannak ilyen nők is, úgyhogy az egyensúly meg van, csak mindenkinek meg kell találni a hozzá illőt:)

2014. febr. 15. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!