Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor működhet egy kapcsolat ha 2 hónapja tart és még nem volt semmilyen komolyabb testi kapcsolat? ( nem volt sem komolyabb csók sem petting sem semmi) 17 évesek vagyunk mind a ketten
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 19:02
1/9 anonim válasza:
Ha neten jöttetek össze és nem találkoztatok.... áááá. Várj.. Szóval 17 évesek vagyok. 2 hónapja jöttetek össze. ÉS nem volt még egy csók sem ??? What ?
Na jó lehet bennem van a hiba... de ez így nem. Vagy nem tudom :D
2/9 anonim válasza:
két szerelemes hogyan bírja ki két hónapig, hogy ne csókolja meg a másikat?
(érted a kérdést? :) )
3/9 anonim válasza:
Működhet. Mindig két emberen áll, nem a sztereotípiákon és általános szokásokon.
4/9 anonim válasza:
Persze, két hónap után nem is nagyon kéne még ilyen, főleg ha az egyik fél(de inkább a lány) szűz. Majd idővel lesz. Nem kell egyből szex.
5/9 anonim válasza:
Pettingre, szexre egyáltalán nincs még szükség egy két hónapos kapcsolatban, de el nem tudom képzelni, hogyhogy nem csókolóztok... puszival köszöntök? Összebújni se szoktatok?
7/9 anonim válasza:
tarthat, de furcsállom hogy csók sincs
mi a barátommal idősebbek vagyunk és mi sem csináltunk egetrengető szexeket az elején de csók azért volt, kis simizés is, ölelés ruhában
ez furi
9/9 anonim válasza:
Ti NEM vagytok kapcsolatban! Csak egymás BARÁTAI vagytok!
Kapcsolat az első csóktól kezdődik a legtöbb embernél. Neten kiírt "most akkor járunk" nem érdekel senkit+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!