Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne hozzányúlnom először odalent?
Szerintem ezt meg tudjátok beszélni.
Kérd meg, hogy mutassa meg, vegye elő, hogy meg tudd nézni, tapintani.
Nagy örömmel fog állni a rendelkezésedre. Szó szerint ;)
Ennyire egyszerű :)
De ez az, hogy még nem szeretném, ha további eseményekbe torkollna, ha értitek.:P Csak valamit szeretnék csinálni, mert ő már gatyán keresztül csinálta nekem, ami naggyon jó volt, és úgy érzem, hogy én meg nem tudom hogy viszonozni, mert AZT még nem akarom. Még azt sem tudom, hogy arra kész vagyok-e, h ő benyúljon az én bugyimba.
Am köszi a válaszokat!:)
Figyi. Ahogy jól felizgatod, és el is sütöd, tuti nem lesz más, te meg mindent megtanulsz,látsz,tapasztalsz.
Mondok egy baromi egyszerű okot. Az elővett szerszám miután elsült, a tejföl kompletten körben eláztatja a nadrágot. Lesz rohangálás, törölközés :DDD
Szerintem ne variálj, ha érdekel a dolog simán meg tudod kérni, ne legyenek már tabuk egy párkapcsolatban.
Simán meg lehet dumálni, hogy gyak: kivered neki, de többet nem akarsz.
Ez a cikk is a pettingről szól:
Dr Szilágy Vilmos szexológus könyvére találtam rá:
Intim-kapcsolat kézikönyve
Az 1994-es kiadás módosítása, 2011-ben
Dr Buda Béla, Dr Szilágyi Vilmos, Dr Lux Elvira szexológus írásai 18 évesen azért elolvashatóak.Pl. Lux Elvira Erogén zónák - A férfi erogén zónái című cikke
Ez pedig a Magyar Szexológiai Társaság oldala:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!